Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Accu Chek Performa tesztcsík 50x

3.605 Ft
Menny.:db
Egységár: 72,10 Ft/db
Cikkszám: 550922
Elérhetőség: Utolsó 14 db raktáron
Várható szállítás: 2024. február 29.
Szállítási díj: 1.290 Ft
Forgalmazó: Roche

Leírás és Paraméterek

Alkalmas a betegek önmonitorozására.

Javasolt használat:

Az Accu-Chek Performa tesztcsíkok az Accu-Chek Performa, az Accu-Chek Performa Nano, az Accu-Chek Performa Combo (inzulinpumpa rendszer vércukormérője) és az Accu-Chek Inform II vércukormérőkkel történő használatra szolgálnak a glükózszint friss vénás, artériás, újszülött és ujjbegyből vett kapilláris teljes vérből végzett mennyiségi mérésére, valamint segédeszközként a glikémiás kontroll hatékonyságának nyomon követésében. Az Accu-Chek Performa tesztcsíkok ezen Accu-Chek vércukormérőkkel használva komplett mérési rendszert biztosítanak, amely egészségügyi szakszemélyzet által klinikai körülmények között, valamint cukorbetegek által otthoni körülmények között végzett in vitro diagnosztikai alkalmazásra szolgál.

A rendszer nem használható a cukorbetegség diagnosztizálására vagy szűrésére, sem újszülöttek köldökzsinórból származó vérmintáinak vizsgálatára. Vénás, artériás és újszülöttől vett vérminta vizsgálatát kizárólag egészségügyi szakszemélyzet végezheti.

Mérési tartomány: 0,6-33,3 mmol/L

Szükséges vérmennyiség: 0,6 μL.

Mérés időtartama: 5 másodperc

A tesztcsíkok szobahőmérsékleten tárolhatók, +2 és +30 oC között, száraz, közvetlen napfénytől védett helyen, és így tárolva a dobozon megjelölt időpontig felhasználhatók!A tesztcsíkok 8 és 44 oC közötti hőmérsékleten, 10 és 90% közötti páratartalom mellett használandók.

Fontos, hogy tárolás közben a tesztcsíkokat ne érje nedvesség, ezért a tesztcsíkokat mindig az eredeti csomagolásban tárolja, és a fém dobozt mindig gondosan zárja be! Csakis olyan tesztcsíkot használjon fel, melynek szavatossági ideje még nem járt le.

Lejárt szavatosságú tesztcsík használata téves mérési eredményekhez vezethet!

Felhasználói információk/Fontos információk:

Ezek a tesztcsíkok egy zöld szimbólummal vannak jelölve, hogy megkülönböztethetőek legyenek korábbi tesztcsíkoktól, amelyeket klinikailag jelentős mértékben befolyásolt a maltóz.* A zöld szimbólum a tesztcsík dobozán, valamint a tesztcsíkok tégelyén szereplő címkén található.• Az új Accu-Chek Active készüléken már nincs kódchip nyílás
• 2017. nyarától kizárólag kódchip nélküli Accu-Chek Active tesztcsíkok kerülnek forgalomba
• Egyik Accu-Chek Active vércukormérőnél sincs szükség többé kódolásra, így a vércukormérés még egyszerűbb és gyorsabbMi a teendő, ha Ön egy korábbi típusú, Accu-Chek Active vércukormérő készülékkel rendelkezik, ami kódchip-et igényel?

1. A fekete színű, univerzális kódchip (333-as számú) minden korábbi típusú vércukormérőbe betehető, ezt a kódchip-et többé nem kell kicserélnie az
Accu-Chek Active vércukormérőjében!

2. Amennyiben Ön nem őrizte meg a fekete színű, univerzális kódchip-et
(333-as számú), vagy régebb óta nem vásárolt tesztcsíkot és nincs kódchipje, kérjük:
• fáradjon be valamelyik Accu-Chek Vevőszolgálati Pontba (a patikák listáját
itt találja meg: www.vercukormeres.hu/patikakereso), vagy
• hívja ingyenes, zöldszámukat a 06 (80) 200-694 telefonszámon és
igényeljen kódchip-et, melyet ingyenesen kipostáznak Önnek!

Facebook kommentek

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.