Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Aliamare Izotóniás oldatos spray 100ml

3.069 Ft
Menny.:db
Egységár: 30,69 Ft/ml
Cikkszám: 866224
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2023. december 14.
Szállítási díj: 1.290 Ft
Forgalmazó: IBSA

Leírás és Paraméterek

Az Aliamare Izotóniás oldatos spray (orvostechnikai eszköz) tengervizet és nátrium-hialuronátot tartalmaz a mindennapi orr- és fülhigiéniához gyermekek és felnőttek számára. Az Aliamare Izotóniás oldatos spray egyesíti a Bréhat szigetcsoport – a Bretagne-félsziget “Natura 2000” címmel kitüntetett természetvédelmi területe – tengervízének, valamint a hialuronsavnak váladékoldó és gyógyító hatását. A hialuronsav magas vízmegkötő képessége által segíti a nyálkahártya nedvesen tartását, és gyorsítja az esetleges apró sérülések gyógyulását. A hígított tengervízből készült izotóniás koncentrátum megakadályozza, hogy az Aliamare a nyálkahártyát irritálja.

Összetétel:

A 100 ml-es szóróflakon tartalma: tengervíz, nátrium-hialuronát.

Javallat:

Orr: Túlzott váladékképződés esetén segíti a kiürülést és nedvesen tartja a kiszáradt orrnyálkahártyát. Használata az orrüregben végzett műtéti beavatkozások után is hasznos.
Fül: Megakadályozza a fülzsír okozta dugulást, és hallókészüléket viselők esetében segíti a hallójáratok tisztán tartását.
Alkalmazási gyakoriság:

Naponta többször, egyéni igény szerint.

Termékleírás:

Túlnyomás alatt álló szóróflakon 100 ml oldattal + 1 db orr-szórófej + 1 db fül-szórófej, lezárt tasakokban. Az oldat a fém szóróflakonon belül egy nem toxikus anyagból készült tasakba van töltve, így az a hajtóanyagtól el van zárva. A hajtóerőt a nyomás alatt a szóróflakonba engedett levegő szolgáltatja, amely az abban elhelyezett tasakot körbefogja. A permetezés a tasak felső részén elhelyezett szelepen keresztül történik.

A rendszer:

Levegőt használ hajtógázként, tehát nem károsítja az ózonréteget.
Nem tartalmaz tartósítószert, ami csökkenti az allergiás reakció lehetőségét.
Lehetővé teszi, hogy a szóróflakont bármilyen testhelyzetben használni lehessen.
Praktikus és könnyű használni.
Használata:

Orr: A termék minden testhelyzetben használható. Ennek ellenére azt javasoljuk, hogy a fejét fordítsa oldalra, és a terméket kb. 2 másodpercig permetezze az ellentétes orrlyukba (pl. jobb-ra döntött fej, fújás a bal orrlyukba). A mozdulatot ismételje meg a másik orrlyuknál is.
Fül: A termék minden testhelyzetben használható. Ennek ellenére azt javasoljuk, hogy oldalra fordított fejjel hajoljon a mosdókagyló fölé, és az oldatot alulról 1-2 alkalommal permetezze a fülébe. Aztán várjon néhány másodpercet, és óvatosan törölje szárazra a fülét.
Fontos figyelmeztetés: A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Facebook kommentek

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.