Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Beright Lyme-kór IgG/IgM ujjbegyvér teszt 1x

1.949 Ft
Menny.:db
Egységár: 1.949,00 Ft/db
Cikkszám: 622659
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. február 28.
Szállítási díj: 1.290 Ft
A Beright Lyme-kór gyorsteszt életmentő lehet, hiszen a rettegett fertőzést egy közönséges kullancscsípéstől is el lehet kapni. Ha a csípés észrevétlen marad, a kullancs emésztőrendszerében levő baktérium bekerülhet az emberi szervezetbe.

Leírás és Paraméterek

Általános információk
A Beright Lyme-kór IgG/IgM gyorsteszt professzionális felhasználási célra készült. Közismert, hogy a Lyme-kórt elsősorban kullancsok terjesztik. A Lyme-kór fertőzött kullancsok csípése útján terjed át az emberre. A kullancsnak mintegy 24-48 órán keresztül kell a bőrön maradnia ahhoz, hogy a baktérium átterjedjen. A fertőzés leggyakoribb jele a bőrön megjelenő, körkörös bőrpír, amely a kullancscsípés helyén jelentkezik, körülbelül egy héttel a csípés után. A bőrpír általában nem viszket, és nem fáj, ezért gyakran észrevétlen marad. A fertőzöttek körülbelül 25-50%-ánál nem jelentkezik ez a tünet. Egyéb korai tünetek lehetnek láz, fejfájás és fáradtságérzet.


Kezelés nélkül a tünetek kiegészülhetnek többek között az arc egyik vagy mindkét oldalának mozgásképtelenségével, ízületi fájdalmakkal, súlyos fejfájással, nyakmerevséggel vagy szívdobogással. Hónapok vagy évek múlva ismétlődő ízületi fájdalom és duzzanat fordulhat elő. Alkalmanként a karokba és lábakba nyilalló fájdalom vagy bizsergés jelentkezik.


A megfelelő terápia ellenére is, az emberek körülbelül 10-20%-ánál ízületi fájdalmak, memóriazavarok jelentkezhetnek, és legalább hat hónapig tartó fáradtságérzet jellemző.FONTOS!

A Lyme-kórt a fenti tünetek, és a vérben lévő specifikus antitestek vizsgálata alapján azonosíthatjuk be. Mivel a betegség korai szakaszában a vérvizsgálatok gyakran negatívak, ezért azt javasoljuk, hogy a tesztelést a kullancscsípéstől számított második héttől kezdve, több egymást követő héten át ismételjék 4-6 hétig, heti rendszerességgel.


Az IgM antitestek a fertőzés korai szakaszában, a 2. héttől kezdődően mutathatók ki, és a betegség fennállását jelzik. Az IgG antitestek jellemzően a kullancscsípés után 4-6 héttel jelennek meg nagyobb mennyiségben. A Beright Lyme-kór IgG/IgM gyorsteszttel egyaránt kimutathatók a friss, és a kései fertőzések is.Termékinformációk
a rettegett Lyme-kór kimutatására szolgáló, professzionális felhasználású teszt,
kimutatható eredmény akár már a csípést követő 2. hét után,
ujjbegyvérből mutatja ki a teszt a fertőzöttséget,
eredmény 10 perc elteltével
pontos, megbízható: 95% érzékenység, 98% specificitás,
háziorvos, egészségügyi szakember jelenlétében végezhető el a teszt.


Termék megnevezése: ALLTEST Beright Lyme-kór IgG/IgM gyorsteszt

Termék gyártójának neve, címe:

Hangzhou AllTest Biotech Co.,Ltd.
#550, Yinhai Street, Hangzhou Economic & Technological Development Area, Hangzhou, 310018, Kína
A készlet tartalma:

Tesztkazetta
Steril ujjbegyszúró tű
Alkoholos törlőkendő
Pipetta
Pufferoldat
Használati útmutató


Előkészületek a teszteléshez
Mielőtt belevágna, hagyja, hogy a teszt és a puffer felvegye a helyiség hőmérsékletét (15-30 °C).
Alaposan mosson kezet meleg, szappanos vízzel.
A fóliatasakból kivett tesztkazettát 1 órán belül fel kell használni.
Ne nyúljon a tesztcsíkhoz a C, T, ill. S melletti ablakban.
A legjobb eredményt akkor kapja, ha a tesztet felbontás után azonnal elvégzi.


Mintavétel és tesztelés
A Lyme-kór IgG/IgM gyorsteszt ujjbegyből vett vérmintából is működik. Mintavétel előtt mossa meg a beteg kezét is szappannal és meleg vízzel, vagy tisztítsa meg alkoholos törlőkendővel.
Lefelé irányuló mozdulatokkal, az ujjbegy felé masszírozza a középső vagy gyűrűs ujjat anélkül, hogy érintené a szúrás helyét.
Szúrja meg az ujjat a steril ujjbegyszúró tűvel. Az első vércseppet törölje le.
Óvatosan dörzsölje át a páciens kezét csuklótól tenyérig, hogy egy kerek vércsepp alakuljon ki a szúrás helyén.
Érintse a pipetta végét a vércsepphez, és szívjon fel annyit, amíg az kb. 10μL-re meg nem telik. Kerülje a légbuborékokat.
Cseppentsen 1 csepp vért a tesztkazetta mintafogadó nyílásába (S), majd adjon 3 csepp pufferoldatot (kb. 120 μL) a tesztkazetta pufferfogadó nyílásába (B).
Indítsa el a stoppert.
Várja meg, amíg előtűnik a színes csík(ok). Az eredményt 10 perc múlva kell leolvasni, 20 perc elteltével az eredmény érvénytelen.

Facebook kommentek

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.