Leírás és Paraméterek
Fermentációs, növényi eredetű glükozamin-szulfátot és C-vitamint tartalmazó étrend-kiegészítő tabletta. A hagymányos glükozamin állati eredetű, allergén rákfélékből készül.
A BioCo Fermentált Glükozamin termékben található növényi eredetű glükozamin fermentációs eljárással készül, így vegánok vagy a rákfélékre érzékenyek is biztonsággal fogyaszthatják. A glükozamin a porcok természetes alkotóeleme. A termék napi javasolt fogyasztási mennyisége (2 tabletta) jelentős dózisú, 1500 mg glükozamin-szulfátot tartalmaz.
Hatóanyagok | 2 tablettában | (NRV%)* |
C-vitamin | 200 mg | 250% |
Glüközamin-szulfát (fermentációs, növényi eredetű) | 1500 mg | - |
*NRV%: Vitaminok, és ásványi anyagok napi beviteli referencia érték %-a (felnőttek esetében) |
Összetevők: glükozamin-szulfát-kálium-klorid (fermentációs, növényi eredetű); L-aszkorbinsav; tömegnövelő szer (mikrokristályos cellulóz); fényező anyag (zsírsavak); csomósodást gátló (szilícium-dioxid)
Adagolás: Felnőtteknek naponta 2 tablettát bő folyadékkal lenyelni.
Minőségét megőrzi (nap, hónap, év): lásd a doboz alján!
Tárolás: A készítményt tartsa gyermekektől elzárva, száraz helyen, napfénytől védve, szobahőmérsékleten (15-25 °C között)!
OGYÉI notifikációs szám: 24473/2020
Magyar fejlesztésű és gyártású termék. A készítmény hatóanyagai nem Magyarországról származnak, a termék fejlesztése és gyártása azonban kizárólag Magyarországon történik.
Gyártja és forgalmazza: BioCo Magyarország Kft.