BioTech Vegan Protein italpor vaníliás sütemény 25g

529 Ft
Menny.:
db
Egységár: 21,16 Ft/g
Cikkszám: 216554
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2025. április 21.
Szállítási díj: 990 Ft
Forgalmazó: BioTechUSA Kft.
Finom borsó-rizs fehérje aminosavakkal (L-glutamin és L-arginin) és növényi kivonatokkal (quinoa, acai, goji) gazdagítva.

Leírás

A BioTech USA Vegan Protein egy finom borsó-rizs fehérje aminosavakkal (L-glutamin és L-arginin) és növényi kivonatokkal (quinoa, acai, goji) gazdagítva. Vegetáriánusok és vegánok, valamint laktóz- vagy tejtermék-intoleranciában szenvedők számára készült. A magas növényi fehérjetartalom elősegíti az izomnövekedést, segít fenntartani az izomtömeget és javítja az edzés utáni regenerálódást. A Vegan Protein 2 növényi fehérjeforrás kombinációja, amelyek tökéletesen kiegészítik egymást. Az eredmény egy teljes értékű fehérje kiváló aminosavprofillal. A Vegan Protein rizsfehérjét tartalmaz, amely szegény a lizin aminosavban, de magas a kéntartalmú aminosav tartalma, mint például a cisztein és a metionin. Ezzel szemben a benne lévő borsófehérje kisebb százalékban tartalmaz kéntartalmú aminosavakat, viszont magas az L-lizin tartalma.

Előnyök
Vegán fehérje komplex (rizs és borsó) hozzáadott funkcionális aminosavakkal
Cukor- és laktózmentes
Gluténmentes
Tartósítószerek nélkül
Nincs mesterséges színezék
Nem GMO
Aszpartám mentes
3 féle szuperélelmiszerrel
Vegán sportolónak lenni? Lehetséges!

Szeretnél sportos testet, miközben vegán étrendet követsz? Ez némi odafigyelést igényel, de lehetséges. Sokan attól tartanak, hogy állati eredetű élelmiszer nélkül nem tudnak testépítéssel foglalkozni, mert minden kemény munkájuk elveszne. Sok híres és sikeres sportoló bizonyítja, hogy ez az állítás téves. Akkor is lehetsz vegán és izmos, ha egyik napról a másikra igazi húsevőből növényevővé változtál. A kulcs a minőségi fehérjepótlás.

Az alap rizs és borsó

Az állati eredetű változatokkal ellentétben a növényi eredetű élelmiszerek nem teljes értékű fehérjeforrások, ami azt jelenti, hogy nem tartalmazzák az összes esszenciális aminosavat, amelyre a szervezetnek szüksége van. Viszont kiegészítéssel (különböző növényi fehérjeforrások kombinációjával) teljes értékű fehérjekomplexhez juthatunk. A Vegan Proteinben ezt két, egymást tökéletesen kiegészítõ fehérjeforrás kombinálásával értük el – a kevés lizint tartalmazó, de kéntartalmú aminosavakban (például ciszteinben és metioninban) gazdag rizsfehérjét és a ként kevesebbet tartalmazó borsófehérjét. - aminosavakat tartalmaz, miközben gazdag lizinben. További extrák is vannak ehhez a kiváló alaphoz.

+ 3 féle szuperétel

Quinoa liszt → Az ókori inkák a reformkonyhák ezt a közkedvelt összetevőjét minden gabonaféle anyának tartották, miközben ez csak egy „álgabona”. Szénhidráttartalma alacsonyabb, mint a hagyományos gabonaféléké, viszont fehérjetartalma magasabb (16%). Ezenkívül kiváló ásványianyag-forrás, mivel káliumot, kalciumot, magnéziumot és vasat tartalmaz.
Acai bogyópor → Az acai bogyó, amely az amazóniai esőerdőkben őshonos, kiemelkedő ORAC-értékkel rendelkezik (Nemzetközi Oxygen Radical Absorbance Capacity Standard).
Goji bogyó por → A goji bogyót (más néven farkasbogyót) több ezer éve használják afrodiziákumként Kínában. A csípős, élénkpiros gyümölcs, amelynek íze a cseresznye és a szeder keverékére emlékeztet, 8 esszenciális aminosavat és sok C-vitamint tartalmaz.
Önnek ajánlott, ha:

vegetáriánusok vagy vegánok. A Vegan Protein nagyban kiegészítheti a fehérjebevitelt, főleg ha sportolsz → növényi eredetű fehérjetartalma hozzájárul az izomnövekedéshez és az izomtömeg fenntartásához.
növényi alapú alternatívát keresnek a tejalapú fehérjék helyett.
laktózérzékenyek
cöliákiások
szereti a reformkonyhákat → kiváló sűrítőként használható levesekhez vagy zöldséges rakott ételekhez.
Használati utasítások
Keverjen el 1 adag (1 tasak = 25 g) port 250 ml vízzel. Edzés után azonnal fogyaszd. Pihenőnapokon délután vegye be a shake-et. Használjon shakert.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.