Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

ClinSin Med Junior Utántöltő az orr- és melléküreg öblítő készlethez 30x

2.049 Ft
Menny.:db
Egységár: 68,30 Ft/db
Cikkszám: 364320
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. június 20.
Szállítási díj: 1.290 Ft
Forgalmazó: Naturprodukt

Leírás és Paraméterek

A ClinSin Med Junior Utántöltő (orvostechnikai eszköz) 30 db tasakot tartalmaz a Junior orr- és melléküreg öblítő készlethez. Izotóniás (fiziológiás) és hipertóniás (magas sótartalmú) oldat készítésére egyaránt alkalmas. Az izotóniás oldat természetes módon tisztítja meg az orrot a felgyülemlett allergénektől, baktériumoktól és vírusoktól. A tisztításon kívül a hipertóniás oldat össze is húzza a nyálkahártyát fertőzések, allergiák (szénanátha), arcüreggyulladás és a melléküregekben felhalmozódott váladék esetén.

A ClinSin Med Junior 4 év feletti gyerekek számára alkalmazható orvostechnikai eszköz.

Megelőzés és kezelés céljából egyaránt használható:

arcüreggyulladás,
különböző eredetű nátha (allergia és fertőzés),
orr- és melléküreg műtéti beavatkozások előtt és után,
magas pollentartalmú vagy rendkívül száraz levegő esetén,
orrnyálkahártya nedvesítésére az orr gyógyszeres kezelése után,
az orr- és melléküregek egészségének megőrzésére.
Összetevők:

Minden ClinSin Med Junior tasak 1,08 g nátrium-kloridot tartalmaz.

Kiszerelés:

30 db tasakot tartalmaz a Junior orr- és melléküreg öblítő készlethez.

Használata:

Izotóniás (fiziológiás) alkalmazásra 1 tasak készítményt kell feloldani 120 ml felforralt meleg, de már nem forró vízben. A hipertóniás (magas sótartalmú) oldat készítéséhez 2 tasak készítményt kell feloldani 120 ml felforralt meleg, de már nem forró vízben.

A ClinSin Med Junior orvostechnikai eszközt a 4 év feletti gyerekek kizárólag csak olyan felnőtt felügyeletével használhatják, aki ismeri és megértette a termék használatát.

4 év alatti gyerekek csak orvossal történt megbeszélés után használhatják.

Izotóniás (fiziológiás) oldat – 1 tasak tartalmát szórja a flakonba, töltse meg felforralt (már nem forró) meleg vízzel, amíg a 120 ml jelzést eléri. A ­flakont zárja le a kupakkal, majd az ujjával fedje le a kupak tetején lévő nyílást, és addig rázogassa, amíg egy tiszta oldat keletkezik. Azután az oldattal előbb az egyik orrnyílást (az oldat egyik felével), azután a másikat (az oldat másik felével) öblítse.
Hipertóniás (magas sótartalmú) oldat – 2 tasak tartalmát szórja a ­flakonba, majd töltse meg felforralt (már nem forró) meleg vízzel, amíg a 120 ml jelzést eléri. A ­flakont zárja le a kupakkal, majd az ujjával fedje le a kupak tetején lévő nyílást, és addig rázogassa, amíg egy tiszta oldat keletkezik. Azután az oldattal előbb az egyik orrnyílást (az oldat egyik felével), azután a másikat (az oldat másik felével) öblítse. Enyhe, égető érzés jelentkezhet az orr öblítése után.
Az orr- és a melléküregek öblítése után, a ­flakont és a feltétjét gondosan meg kell tisztítani. Csak a készletben található ­flakont használja az öblítéshez. Ha a flakon eltörik vagy deformálódik, illetve három havi használat után újra kell cserélni.

Használatai utasítás:

Csak az eredeti és tiszta ­flakonnal szabad öblögetni (minden használat után a feltéttel együtt meg kell tisztítani a fertőzés elkerülése érdekében).

Szórja 1 tasak tartalmát (izotóniás oldathoz) vagy 2 tasakot (hipertóniás oldathoz) a palackba, töltse meg felforralt (de már nem forró) meleg vízzel, amíg eléri a 120 ml jelzést.
Zárja le precízen a ­flakont, fedje le az ujjával a feltéten lévő nyílást és rázogassa a tartályt tiszta oldat keletkezéséig.
Hajoljon mosdókagyló vagy egy mosdótál fölé és helyezze az egyik orrnyílásba a ­flakon feltétjét. Szájon át történő könnyed légzés közben nyomja össze óvatosan a flakont, hogy az oldat 50%-a bejusson az orrnyílásba. Ne nyomja össze a másik orrnyílást, mivel annak nyitva kell maradnia, hogy a víz és a különböző váladékok távozhassanak az orrból. Az oldat másik 50%-t a másik orrnyílásba alkalmazza, és ismételje meg az előbbi teljes eljárást. Ne nyelje le az oldatot!
Mindkét orrnyílás öblítése után fújja ki az orrát és zsebkendővel törölje meg. Öntse ki a maradék oldatot. Készítsen minden alkalommal új oldatot, amikor öblögetni kívánja az orrát vagy a melléküregeket.
Tárolás:

Gyermekek elől elzárva tartandó.
Eredeti csomagolásban tárolandó, fénytől és nedvességtől védve.
Tartsa be a tárolási körülményeket.
Ne használja a lejárati idő után.
Száraz helyen tárolja.
Ne tárolja úgy, hogy a feltét a tartályon van.
Ne tárolja a száraz alkatrészeket műanyag zacskóban.
Ne használja a ­flakont, ha sérült vagy nem eltávolítható elszíneződések találhatók rajta.
A károsodások elkerülése érdekében ne tegye a ­flakont, a feltétet és a csövet forrásban lévő vízbe.

Fontos figyelmeztetések:

Ne használja, ha allergiás a hatóanyagra.
Nem szabad a készletet használni teljesen eldugult orr, orrsövényferdülés, fülfertőzés esetén.
Ne használja a lejárati idő után. Orrműtéten átesett betegek esetében a készlet használata előtt konzultálni kell a kezelőorvossal.
Ne öblögesse az orrát vagy a melléküregeket forró vagy nem felforralt csapvízzel.
Ne használja a ClinSin-t idegen tárgyak eltávolítására a gyermek orrnyílásából.
A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Facebook kommentek

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.