Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

COVID-19 Beright antigén nyalókás gyorsteszt 1x

999 Ft
Menny.:db
Cikkszám: EBB092-1
Elérhetőség: Raktáron
Nem értékelt

A Beright antigén nyalókás nyálgyorsteszt egy egyszerűen és fájdalommentesen használható COVID-19 teszt.

Leírás és Paraméterek

A termék egy professzionális felhasználási célra szánt, 15 perc alatt elvégezhető, nyalókás antigén nyálgyorsteszt. A mintavétel és a tesztelés egyetlen eszközzel, gyakorlatilag egy nyalókával történik pufferoldat hozzáadása nélkül. A teszteljárás nem csak, hogy fájdalommentes, hanem kifejezetten kényelmes és méltóságteljes.

A nyalókás teszttel az ember megszabadulhat a korábbi kellemetlenségektől, hiszen nem fognak mélyen az orrában turkálni; öklendezni sem fog attól, amikor egész a nyelőcsőig benyúlnak a mintavevő pálcával; sem feszengeni, miközben mások előtt csorgatja bele a nyálát egy pohárba.

A tesztelés végtelenül egyszerű. Bármely időpontban levett nyálminta alkalmas a vizsgálatra, de a tesztelés előtt legalább 10 perccel már sem enni, sem inni, sem dohányozni nem szabad. Az eszköz kupakját levéve szabaddá válik a nedvszívó nyelvecske, amivel a tesztet végző egészségügyi szakember mintagyűjtéskor óvatosan körbeecseteli – tamponálja – az ínyt. Ezt követően a nyalókát a nyelv alá kell tenni, majd az eszközt közel függőlegesen tartva hagyni, hogy a nyál természetes módon beivódjon abba. Mintegy 2-3 perc elteltével az eszköz ablakában látható (C) kontrollvonal megjelenése jelzi a kellő mennyiségű nyál felszívódását, miután ki lehet azt venni a szájból. A kupak visszahelyezése után tegye a tesztet egy vízszintes felületre, majd 15 perc várakozási idő után az eredmény leolvasható.

Ennél kíméletesebb COVID-19 tesztelés talán nem is létezik. Ezért a tesztért nem csak a gyerekek lesznek nagyon hálásak.

Általános információk

ALLTEST Beright antigén nyalókás nyálgyorsteszt alapinformációk

A Beright COVID-19 nyalókás antigénteszt onnan kapta a nevét, hogy a vírus fehérjéjét, antigénjét mutatja ki emberi nyálmintából. Ez a típusú teszt a PCR-teszten kívül az egyetlen, hatóságilag elfogadott tesztelési módszer. Olyan esetekben célszerű alkalmazni, amikor a beteg tüneteket mutat és / vagy nagy a fertőzöttség kockázata. Némileg hasonlít a PCR tesztekre, hiszen az antigénteszt közvetlenül a vírus jelenlétét mutatja ki a szervezetben. Ezen felül a teszt észleli a SARS-CoV-2 vírusra kifejezetten jellemző fehérjét, amit az immunrendszer is felismer, és amelyek kiváltják annak reakcióját, az immunválaszt (antitesttermelést).

FONTOS!

Az új koronavírus antigénje a legtöbb esetben a tünetek megjelenését követő 5. napon van jelen kimutatható mértékben a fertőzött személyben, ezért az antigén nyálgyorsteszt ebben az időszakban szolgáltatja a legmegbízhatóbb eredményeket.

A nyalókás antigén nyálteszt legfontosabb előnyei

 • ideális óvodás, kisiskolás gyerekek és méltóságukat megőrizni kívánó felnőttek teszteléséhez
 • tesztelés egy lépésben, egyetlen eszköz felhasználásával
 • végtelenül egyszerű eljárás: a teszthez pufferoldatra sincs szükség
 • sokkal olcsóbb, mint egy PCR teszt
 • pácienskímélő: fájdalommentes, kényelmes és méltóságteljes tesztelési eljárás
 • használhatja üzemorvos, háziorvos, gyógyszerész vagy más egészségügyi szakember
 • bárhol el lehet végezni, akár egy cég vagy intézmény erre kijelölt helyiségében is
 • nincs laboratóriumi várólista, a tesztet üzemorvos vagy más egészségügyi szakember azonnal elvégezheti
 • az eredmény már 15 perc után leolvasható

Termékinformációk

 • Fájdalomtól, öklendezéstől, mindenféle kellemetlenségtől mentes, kíméletes és méltóságteljes teszteljárás gyerekek és felnőttek számára egyaránt.
 • Egylépéses teszt, egyetlen eszköz segítségével.
 • A laikusok általi használata nem megbízható és nem biztonságos.
 • A termék nem alkalmas öntesztelésre és otthoni használatra.

Termék megnevezése: ALLTEST Beright egylépéses SARS-CoV-2 (COVID-19) antigén nyalókás gyorsteszt nyálmintából

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.