Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

COVID-19 Wesail antitest gyorsteszt 1x

889 Ft
Menny.:db
Egységár: 889,00 Ft/db
Cikkszám: 290618
Elérhetőség: Utolsó 14 db raktáron
Várható szállítás: 2023. június 08.
Szállítási díj: 1.090 Ft
Forgalmazó: Egyéb
A WESAIL NAb semlegesítő antitest gyorsteszt azt méri, hogy a védőoltás felvétele után fennáll-e a vakcina védőhatása a COVID-19 betegséggel szemben, ill. milyen mértékben áll fenn a tesztelés pillanatában.

Leírás és Paraméterek

A professzionális felhasználási célra szánt termék a SARS-CoV-2 koronavírus ellen felvett védőoltás hatására termelődött antitest kimutatására és szintjének mérésére szolgáló, mennyiségi gyorsteszt, amely ujjbegyszúrással vett vérmintából végezhető el. A mellékelt színskála segítségével, és néhány egyszerűen elvégezhető lépés betartása után ez a teszt azt mutatja ki, hogy a SARS-CoV-2 vakcinával beoltott illető szervezetében megtalálható-e még a védelmet biztosító antitest vagy sem.

Amennyiben a WESAIL NAb semlegesítő antitest teszt eredménye pozitív, akkor a vakcina védőhatása még fennáll a vírussal szemben. Pozitív eredményt kaphatunk akkor is, ha a mintát COVID-19-ből gyógyult betegektől vették le, akár be lettek oltva, akár nem. A teszt eredménye könnyen értelmezhető, 15 perc elteltével leolvasható.A teszteredmények értelmezése

A tesztcsík (T) színének intenzitása - halványtól a sötétig - utal a semlegesítő antitest szintjére a mintában, vagyis a szervezetben. A teszteredmények a védelmet biztosító semlegesítő antitest mennyisége alapján az alábbi öt szintbe sorolhatók:

B: veszélyeztetett - nem mutatható ki semlegesítő antitest a szervezetben,

+ - C7~C9: alig kimutatható,

++ - C5~C6: kevés,

+++ - C3~C4: megfelelő,

++++ - C1~C2: sok.Általános információk


A semlegesítő antitest (szintmérő) teszttel kapcsolatos alapinformációk


A SARS-CoV-2 vírus több strukturális fehérjével rendelkezik: tüske (S), burok (E), membrán (M) és a nukleokapszid (N). Miután a vírus bekerült a szervezetbe, annyiféle antitest termelődik vele szemben, amennyivel a vírus is rendelkezik. Ezek közül az antitestek közül az (S) az, amelyik életbevágóan fontos, mert ez az antitest képes megakadályozni a vírus szétterjedését. Teszi ezt oly módon, hogy a vírus tüskefehérjéjéhez kötődik, ezáltal megakadályozza, hogy a tüske a gazdasejthez tapadjon, és egybeolvadjon vele. A vírustüskét semlegesítő antitest végső soron megakadályozza a sejtek SARS-CoV-2 fertőzését.

A semlegesítő antitestek természetes fertőzés vagy védőoltás hatására alakulnak ki; később is kötődnek a vírushoz és megakadályozzák a COVID-19 betegség súlyos, életveszélyes szövődményeinek kialakulását. Jelenlétükről azért nagyon fontos megbizonyosodni, mert egyrészt a gyógyulást segítik elő, másrészt a hosszabb távú védelmet biztosítják. A WESAIL NAb semlegesítő antitest teszt rendszeres alkalmazásával pedig azt is megtudhatjuk, meddig nyújt védelmet a koronavírus elleni védőoltás, vagyis meddig találhatók meg a védőhatást biztosító semlegesítő antitestek a szervezetben.FONTOS!

A koronavírus elleni védőoltások felvétele után mintegy 7-14 nap alatt alakul ki a vírus elleni védelmet biztosító antitest a szervezetben. A „természetes” fertőzésen átesetteknél ez még ennél is több időt vehet igénybe, ezért fontos, hogy a semlegesítő tesztet ne túl korán alkalmazzák, hiszen amíg nem termel a szervezet elegendő antitestet, addig értelemszerűen a teszt sem fogja azt tudni kimutatni.

A WESAIL IgM/IgG antitesttesztje - ahogy a többi IgM/IgG teszt is - a COVID-19 elleni immunválasz összes antitestjét detektálja. Ezekből azt tudhatjuk meg, hogy átestünk-e a fertőzésen. Ezzel szemben a WESAIL NAb semlegesítő antitesttesztje kifejezetten erre az egy, rendkívüli jelentőséggel bíró (S) tüskefehérje kimutatására összpontosít, amellyel a vakcinagyártók is operálnak. A semlegesítő antitest kimutatása ezért valójában megegyezik a védőoltás hatásosságának - ezáltal a vírussal szembeni védelem meglétének - kimutatásával, ill. mértékének meghatározásával. A védőhatás ideje egyénenként változó lehet, tudunk olyan személyekről, akik már többször is átestek a vírusfertőzésen.

Legfontosabb előnyei
a semlegesítő antitestteszt a védőoltás hatására a szervezetben termelődött antitest jelenlétét fogja kimutatni
a tesztkazetta csíkjának színéből a mellékelt színskála alapján ezen antitestek mennyiségére is következtethetünk
a teszt fogja igazolni, hogy a koronavírus-védőoltást kapott illetőben a vakcina védőhatása még fennáll
a vizsgálatot ujjbegyvérből vett mintából végzik, de működik szérummal és plazmával is
akár pozitív, akár negatív az eredmény, az 15 perc alatt kiderül
fontos, hogy ne túl korán végezzük el a tesztet, hanem azután, miután vélhetően kimutatható mennyiségű antitest jött már létre a szervezetben: a második védőoltás után 7-10 nappal.


Termékinformációk
A nem szakember általi használat nem biztonságos.
A termék nem alkalmas öntesztelésre és otthoni használatra.
A termék megnevezése: WESAIL COVID-19 NAb Semlegesítő Antitest Gyorsteszt Készlet

A termék gyártójának neve, címe:

Guangdong Wesail Biotech Co., Ltd
Room 403, Building 1, 1 Taoyuan RD, Songshan Lake Science and Technology Industrial Park, Songshan Lake, Dongguan, Guangdong, 523808, China
A csomag tartalma:

1 db tesztkazetta
1 db oldószer
1 db alkoholos törlőkendő
1 db tű
1 db pipetta
1 db színskála a semlegesítő antitest mennyiségének értelmezéséhez
Használati utasítás

Facebook kommentek

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.