Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

DeflaGyn hüvelygél + 2 db. applikátor 150ml - Duó ár

14.225 Ft
Menny.:db
Legkisebb rendelhető mennyiség: 2!
Egységár: 94,83 Ft/ml
Cikkszám: B1200666
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. június 04.
Szállítási díj: Ingyenes
Forgalmazó: Exeltis

Duó árról bővebben!

A DeflaGyn hüvelygél (gyógyászati segédeszköz) a nem egyértelmű méhnyaki kenetek (méhnyaki eróziók / ASC-US, ASC-H, LSIL, HSIL / PAPIII, PAPIIID) utáni remisszió (javulás) elősegítésére javasolt.

Leírás és Paraméterek

A DeflaGyn hüvelygél (gyógyászati segédeszköz) a nem egyértelmű méhnyaki kenetek (méhnyaki eróziók / ASC-US, ASC-H, LSIL, HSIL / PAPIII, PAPIIID) utáni remisszió (javulás) elősegítésére javasolt.

Leírás:

A bizonytalan kenetek esetében a kezelőorvos legtöbbször várakozást, illetve a vizsgálat bizonyos idő elteltével történő megismétlését javasolhatja. A várakozás ideje alatt a sejtes eltérések spontán javulhatnak (80%) vagy akár romolhatnak (20%) is, így a később megismételt vizsgálatok során derülhet ki, hogy lesz-e szükség további beavatkozásokra, kezelésekre. A várakozás a vele járó bizonytalanság miatt feszültséget, stresszt okozhat a hölgyek számára

A DeflaGyn hüvelygél az ilyen, nem egyértelmű méhnyaki kenetek (méhnyaki eróziók / ASC-US, ASC-H, LSIL, HSIL / PAPIII, PAPIIID) esetén alkalmazható a remisszió (javulás) elősegítésére. Ezáltal Ön a szükségszerű várakozás ideje alatt aktívan tehet azért, hogy a méhnyaki kenet eredményei javulhassanak, megelőzve ezzel a később előforduló komolyabb beavatkozásokat. A DeflaGyn ilyen módon megkönnyítheti Ön számára a várakozás időszakát.

Hogyan hat a DeflaGyn® hüvelygél?

A DeflaGyn® a nagy diszperzitású szilícium-dioxid, illetve a nátrium-szelenit és citromsav szabadalmaztatott kombinációját tartalmazó hüvelygél.

Hatás 3 lépésből áll:

A szilícium-dioxid megköti a méhnyakban található kórokozókat (vírusok, baktériumok, gombák…stb).
Meggátolja a megkötött kórokozók terjedését.
Elősegíti a méhnyak sejtjeinek antioxidáns védelmét.
Adagolás és használat:

5 ml hüvelygél esténként 3×28 napon keresztül

Nem menstruáló betegek

Az első 28 nap elteltével a következő 3 napban ne alkalmazza a DeflaGyn® hüvelygélt. Ezután folytassa a kezelést újabb 28 napig, majd ismét szüneteltesse alkalmazását 3 napig. Ezután kezdje el a harmadik kezelési ciklust.

Menstruáló betegek

Menstruáció alatt ne használja a DeflaGyn® hüvelygélt (kb 3-5 nap/ciklus). Nem kell a kezelést további 3 napra megszakítani, mivel a menstruáció már a kezelés szüneteltetésének számít.

Összetétel (1 applikátor adagban – 5 ml):

nagy diszperzitású szilícium-dioxid: 10,0 mg
nátrium-szelenit: 0,83 mg
citromsav: 24,8 mg
szelén ekvivalens: 0,25 mg
Kiszerelés: 150 ml + 2 db. többször használható applikátor

Fontos figyelmeztetés: A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Facebook kommentek

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.