Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Nodé - Haj és fejbőr

Rendezés:

BIODERMA Nodé A Shampooing nyugtató sampon 400ml

A BIODERMA Nodé A Shampooing nyugtató sampon alkalmazása érzékeny és irritált fejbőrre javasolt. Nedvszívó tulajdonságai és a bőrfelszín helyreállításában betöltött szerepe javítja a szaruréteg hidratációs szintjét, amely által meggátolja a diszkomfortérzet kialakulását.
Raktáron
5.245 Ft
13,11 Ft/ml

BIODERMA Nodé DS+ Shampooing krémsampon 125ml

A BIODERMA Nodé DS+ Shampooing krémsampon intenzív hatású készítmény a rendszeresen visszatérő korpa ellen. Eltünteti a tartós korpát, és meggátolja annak újbóli kialakulását. Azonnal megnyugtatja a fejbőrt.
Utolsó 1 db raktáron
5.240 Ft
41,92 Ft/ml

BIODERMA Nodé G Shampooing sampon 400ml

A BIODERMA Nodé G Shampooing sampon zsírosodásra hajlamos hajra ajánlott. Könnyűvé és simává varázsolja a hajat. Gyengéden tisztít. Szabályozza a faggyútermelést. Megtisztítja a fejbőrt. Késlelteti a haj zsírosodását.
Raktáron
6.060 Ft
15,15 Ft/ml

BIODERMA Nodé K Concentré emulzió 100ml

A BIODERMA Nodé K Concentré emulzió nyugtató hatású viszketéscsillapító kezelést biztosít, amely eltávolítja és meggátolja a hámló foltokat. Megakadályozza, hogy újra megjelenjenek.
Raktáron
6.935 Ft
69,35 Ft/ml

BIODERMA Nodé K Shampooing sampon 150ml

A BIODERMA K Shampooing sampon egy nyugtató hatású viszketéscsillapító sampon, amely eltávolítja és meggátolja a hámló foltokat. Felgyorsítja a fejbőr hámló tüneteinek megszűnését és meggátolja azok újbóli kialakulását. Védőréteget képez a hajon.
Raktáron
5.680 Ft
37,87 Ft/ml

BIODERMA Nodé Shampooing Fluide sampon 200ml

A BIODERMA Nodé Shampooing Fluide sampon tiszteletben tartja, védi és tisztítja a hajat. Helyreállítja a haj fényét és ragyogását.
Raktáron
2.870 Ft
14,35 Ft/ml

BIODERMA Nodé Shampooing Fluide sampon 400ml

A BIODERMA Nodé Shampooing Fluide sampon tiszteletben tartja, védi és tisztítja a hajat. Helyreállítja a haj fényét és ragyogását.
Raktáron
5.150 Ft
12,87 Ft/ml