Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Elysium calprotectin széklet egylépéses gyorsteszt 1x

1.449 Ft
Menny.:db
Egységár: 1.449,00 Ft/db
Cikkszám: 423631
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. május 29.
Szállítási díj: 1.290 Ft
Forgalmazó: Elysium
lysium széklet calprotectin egylépéses gyorsteszt gyulladásos bélbetegségek korai felismeréséhez. A székletben található calprotectin érzékeny az aktív Crohn-betegségre, összefügg a fekélyes vastagbélgyulladással és annak stádiumával

Leírás és Paraméterek

Az Elysium széklet calprotectin egylépéses gyorsteszt gyulladásos bélbetegségek korai felismeréséhez. A székletben található calprotectin érzékeny az aktív Crohn-betegségre, összefügg a fekélyes vastagbélgyulladással és annak stádiumával, valamint a gyulladásos bélbetegségből való gyógyulás mértékének fontos mutatója.Általános tudnivalók a széklet calprotectin tesztekről


Az Elysium széklet calprotectin egylépéses gyorsteszt a székletben lévő calprotectin nevű fehérje biokémiai mérésére szolgál. A megemelkedett széklet calprotectin a neutrofileknek a bélnyálkahártyára történő vándorlását jelzi, mely a bélműködés során következik be.

A calprotectin jelenléte az emberi székletmintában gyerekek esetében hasmenésre utal, felnőtteknél a gyulladásos bélbetegségek felismerését segíti. A gyulladásos bélbetegségek közé tartozik a fekélyes vastagbélgyulladás és a Crohn-betegség. A székletben található calprotectin utalhat egy meglevő Crohn-betegségre, ugyanakkor összefügg a fekélyes vastagbélgyulladással, valamint annak stádiumaival. A calprotectin jelenléte hasznos indikátor a gyerekek gyulladásos bélbetegségének korai felismeréséhez, státuszának meghatározásához. Ugyanakkor a széklet calprotectin pozitívan korrelál a gyermekek gyulladásos bélbetegségének súlyosságával, és indikátorként használható a gyulladásos bélbetegségének korai diagnózisához és állapotának megfigyeléséhez.Legfontosabb előnyei

Egylépéses gyorsteszt
Gyors és egyszerű használat
Hatékony és megbízható
Termékinformációk

Gyulladásos bélbetegségek korai felismeréséhez
Eredmény 5 percen belül
Professzionális felhasználásra
OGYÉI regisztrált IVD termék


A termék megnevezése: Elysium széklet calprotectin egylépéses gyorsteszt

A termék gyártójának neve, címe:

Shijiazhuang Hipro Biotechnology Co.,Ltd.
No. 3 Building, Block C, Fangyi Science Park, No. 313 Zhujiangdadao Road, Hi-tech Zone, Shijiazhuang, 050000, Hebei, China
A készlet tartalma:

Teszteszköz
Extrakciós puffer kupak
Székletfelfogó papír
Használati útmutató


Mintavétel és előkészületek
Gyűjtsön kellő mennyiségű székletet. A székletmintának frissnek kell lennie!
Mintavétel előtt rögzítse a tiszta székletfelfogó papírt a WC-re.
Győződjön meg róla, hogy a mintát nem éri víz.


A tesztelés menete
A teszteszköz hegyes részével több helyről is vegyen mintát a székletből oly módon, hogy többször is beleszúrja azt.
Mintavétel után dugja bele a teszteszközt az extrakciós puffertartó kupakba a hegyes végével lefelé.
A minta kellő feldolgozhatósága érdekében győződjön meg róla, hogy a teszteszköz és az extrakciós puffer kupakja teljesen be van csavarva.
Várjon 10 másodpercet, majd helyezze a tesztet függőlegesen egy sík felületre úgy, hogy az extrakciós puffertartó kupak felfelé nézzen.
5 perc elteltével olvassa le az eredményt. 15 perc után az eredmény már nem értelmezhető.


Az eredmények értelmezése


Pozitív: Két különálló színes vonal jelenik meg. Az egyik a kontrollterületen (C), a másik a tesztterületen (T).

*Megjegyzés: A vörös szín intenzitása a tesztterületen (T) függ a mintában lévő hemoglobin mennyiségétől. Ezért a vizsgálati területen bármilyen árnyalat pozitív eredményt jelez.

Negatív: Egy csík jelenik meg a kontrollterületen (C). A tesztterületen nem jelenik meg piros vagy rózsaszín vonal.

Érvénytelen: A kontrollterületen nem jelenik meg vonal. A teszt sikertelenségének lehetséges oka lehet az elégtelen mintamennyiség vagy az eszköz helytelen használata. Figyelmesen olvassa el az eljárás menetét, és ismételje meg a tesztet egy új eszközzel. Ha a probléma továbbra is fennáll, hagyja abba a teszt használatát.A teszt tárolása:

A teszt zárt csomagolásban 2 - 30 °C között tárolandó. Felbontás után egy órával felhasználandó. A lejárati dátum megtalálható a csomagoláson.

Figyelem!

Mint minden diagnosztikai teszt esetében, minden eredményt az orvos rendelkezésére álló egyéb klinikai információkkal együtt kell figyelembe venni. Mielőtt bármilyen egészségügyi vonatkozású döntést hozna, konzultáljon háziorvosával vagy szakorvossal.FIGYELMEZTETÉS!
A 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet értelmében, a termék egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követően nem küldhető vissza; így ezen termékre nem vonatkozik a 14 napos visszaküldési jog.

29 §(1) A fogyasztó nem gyakorolhatja a 20. § szerinti jogát (fogyasztót megillető elállási jog) e) olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza.

Facebook kommentek

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.