Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Elysium helicobacter pylori egylépéses gyorsteszt 1x

1.449 Ft
Menny.:db
Egységár: 1.449,00 Ft/db
Cikkszám: 152209
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. május 29.
Szállítási díj: 1.290 Ft
Forgalmazó: Elysium
Az Elysium helicobacter pylori egylépéses gyorsteszt a helicobacter pylori antigén kvalitatív kimutatására szolgál emberi székletből vett mintából, mely elősegíti a gyomorfekély, valamint a gyomorrák korai felismerését és kezelését.

Leírás és Paraméterek

Az Elysium helicobacter pylori egylépéses gyorsteszt a helicobacter pylori antigén kvalitatív kimutatására szolgál emberi székletből vett mintából, mely elősegíti a gyomorfekély, valamint a gyomorrák korai felismerését és kezelését.Általános tudnivalók a helicobacter pylori tesztekről


A helicobacter pylori egy baktérium, mely a gyomor és a nyombél különböző területein él. A gyomornyálkahártya enyhe krónikus gyulladását okozhatja, akár gyomor- és nyombélfekélyhez, valamint gyomorrákhoz is vezethet. A gyomorrák kialakulásában a helicobacter pylori fertőzés játsza a legnagyobb szerepet, amely világszerte a második vezető rákos halálozási ok. A betegek gyakran tapasztalnak kellemetlen érzést a gyomor felső részén, valamint fájdalmat, puffadást, étvágytalanságot, hányingert, hányást és sötét vagy kátrányszínű székletet.

A fertőzés lappangási ideje körülbelül egy hét, a nem megfelelő életmódot folytató emberek nagyobb eséllyel fertőződnek meg. A nyombélfekélyben, gyomorfekélyben szenvedő betegek veszélyeztetettebbek, de érdemes mindenkinek egy Elysium helicobacter pylori egylépéses gyorstesztet elvégeznie a fertőzés korai felismerése, illetve nyomon követése érdekében.Legfontosabb előnyei

Egylépéses gyorsteszt
Gyors és egyszerű
A szagtalanító funkciónak köszönhetően tesztelés után nincs kellemetlen szag
Termékinformációk

Helicobacter pylori fertőzés kimutatására gyomorfekély, valamint gyomorrák korai felismeréséhez
Eredmény 5 percen belül
Professzionális felhasználásra
OGYÉI regisztrált IVD termék


A termék megnevezése: Elysium helicobacter pylori egylépéses gyorsteszt

A termék gyártójának neve, címe:

Shijiazhuang Hipro Biotechnology Co.,Ltd.
No. 3 Building, Block C, Fangyi Science Park, No. 313 Zhujiangdadao Road, Hi-tech Zone, Shijiazhuang, 050000, Hebei, China
A készlet tartalma:

Teszteszköz
Extrakciós puffer kupak
Székletfelfogó papír
Használati útmutató


Mintavétel és előkészületek
Gyűjtsön kellő mennyiségű székletet. A székletmintának frissnek kell lennie!
Mintavétel előtt rögzítse a tiszta székletfelfogó papírt a WC-re.
Győződjön meg róla, hogy a mintát nem éri víz.


A tesztelés menete
A teszteszköz hegyes részével több helyről is vegyen mintát a székletből oly módon, hogy többször is beleszúrja azt.
Mintavétel után dugja bele a teszteszközt az extrakciós puffertartó kupakba a hegyes végével lefelé.
A minta kellő feldolgozhatósága érdekében győződjön meg róla, hogy a teszteszköz és az extrakciós puffer kupakja teljesen be van csavarva.
Várjon 10 másodpercet, majd helyezze a tesztet függőlegesen egy sík felületre úgy, hogy az extrakciós puffertartó kupak felfelé nézzen.
5 perc elteltével olvassa le az eredményt. 15 perc után az eredmény már nem értelmezhető.


Az eredmények értelmezése


Pozitív: Két különálló színes vonal jelenik meg. Az egyik a kontrollterületen (C), a másik a tesztterületen (T).

*Megjegyzés: A vörös szín intenzitása a tesztelési területen (T) függ a mintában lévő hemoglobin mennyiségétől. Ezért a vizsgálati területen bármilyen árnyalat pozitív eredményt jelez.

Negatív: Egy csík jelenik meg a kontrollterületen (C). A tesztterületen nem jelenik meg piros vagy rózsaszín vonal.

Érvénytelen: A kontrollterületen nem jelenik meg vonal. A teszt sikertelenségének lehetséges oka lehet az elégtelen mintamennyiség vagy az eszköz helytelen használata. Figyelmesen olvassa el az eljárás menetét, és ismételje meg a tesztet egy új eszközzel. Ha a probléma továbbra is fennáll, hagyja abba a teszt használatát.A teszt tárolása:

A teszt zárt csomagolásban 2 - 30 °C között tárolandó. Felbontás után egy órával felhasználandó. A lejárati dátum megtalálható a csomagoláson.

Figyelem!

Mint minden diagnosztikai teszt esetében, minden eredményt az orvos rendelkezésére álló egyéb klinikai információkkal együtt kell figyelembe venni. Mielőtt bármilyen egészségügyi vonatkozású döntést hozna, konzultáljon háziorvosával vagy szakorvossal.FIGYELMEZTETÉS!
A 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet értelmében, a termék egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követően nem küldhető vissza; így ezen termékre nem vonatkozik a 14 napos visszaküldési jog.

29 §(1) A fogyasztó nem gyakorolhatja a 20. § szerinti jogát (fogyasztót megillető elállási jog) e) olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza.

Facebook kommentek

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.