Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Elysium ovulációs teszt 5x

1.609 Ft
Menny.:db
Egységár: 1.609,00 Ft/db
Cikkszám: 648725
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. március 06.
Szállítási díj: 1.290 Ft
Forgalmazó: Elysium
Elysium ovulációs teszt a várható peteérés előrejezésére. Könnyű használatával és több, mint 99%-os pontosságával nagyban hozzájárul az átgondolt családtervezéshez.

Leírás és Paraméterek

Elysium ovulációs teszt a várható peteérés előrejezésére. Könnyű használatával és több, mint 99%-os pontosságával nagyban hozzájárul az átgondolt családtervezéshez. Az öntesztelésre készült ovulációs tesztek kiválóan alkalmasak a legtermékenyebb 2 nap meghatározására. A női szervezetben jelentősen megemelkedik luteinizáló hormon szintje a tűszőrepedés bekövetkezése előtti 24-48 órában. Az Elysium ovulációs tesztje ezt a magas hormonszintet (LH 30 mIU/ml vagy a felett) észleli, jelezve a várható peteérést.Használat előtt olvassa el figyelmesen a dobozban található használati útmutatót!Tulajdonságai:

Öntesztelésre
Megbízható - 99%-os pontosság
Gyors - 3 perc elteltével már meg is van a legtermékenyebb 2 nap előrejelzése
Higiénikus


Használat előtti hasznos tudnivalók:

Az Elysium LH ovulációs teszt kizárólag humán vizeletminták tesztelésére használható.
Válasszon egy napszakot a teszteléshez. Előtte mintegy 2 órával csökkentse a folyadékbevitelt. Próbálja meg a tesztet minden nap körülbelül ugyanabban az időpontban elvégezni. Ne az ébredés utáni első vizeletből vegyen mintát!


Tesztelés első napja:

A tesztelés 6 napon át tartó időablakának kezdőnapját az utolsó normális menstruációs ciklus hossza határozza meg. Az időablak kiszámításához abból a napból indulunk ki, amikor a menstruációs ciklusban a vérzés megindul. Az alábbi táblázatból megtudhatja, hogy egy adott hosszúságú menstruációs ciklushoz képest, mikor kell elkezdeni a tesztelést.


Havi ciklus hossza napokban Az első teszt felhasználásának kezdőnapja
26 10
27 10
28 11
29 11
30 12
31 12
32 13
33 13

Ha a menstruációs ciklus rövidebb vagy hosszabb, mint ahogy az a fenti táblázatban látható, orvoshoz kell fordulni a vizsgálat megkezdésének optimális napjának meghatározásáért.Tesztelés menete:

Vegye ki a teszt a lezárt tasakból, és egy órán belül használja fel.
Vegye le a védőkupakot.
Fogja meg úgy a teszt markolatát, hogy a nedvszívó nyelv lefelé nézzen, majd tartsa
azt legalább 10 másodpercig a vizeletsugárba vagy mártsa bele a teszt nyelvét (≥2/3) egy tiszta, száraz pohárba levett vizeletmintába legalább 10 másodpercre. MEGJEGYZÉS: Ügyeljen rá, hogy az eredményablakra ne kerüljön vizelet.
Helyezze vissza a kupakot a tesztre, majd fektesse azt egy tiszta, stabil felületre, és indítsa el az időmérőt. Várja meg a színes csík(ok) megjelenését. 3 perc múlva olvassa le az eredményt. Ha egy csík se jelent meg, várjon még egy percet. 10 perc elteltével az eredmények már nem értelmezhetők.


Eredmények értelmezése:

POZITÍV: Két színes csík jelenik meg. Az egyik a kontrollterületen (C), a másik pedig a tesztterületen (T). A (T)-nél látható csík ugyanolyan színű, vagy sötétebb, mint a másik. Ez azt jelzi, hogy az LH-szint megugrott, és Ön az elkövetkező 24–36 órán belül valószínűleg ovulálni fog.

NEGATÍV: Két színes csík jelenik meg. Az egyik a kontrollterületen (C), a másik pedig a tesztterületen (T), de a (T)-nél látható csík halványabb, mint a másik. Ez azt jelzi, hogy még nem észlelhető az LH-szint megugrása. Az LH-csúcs kimutatása érdekében folytatni kell a napi tesztelést.

ÉRVÉNYTELEN: Az eredmény érvénytelen, ha nem jelenik meg színes csík a kontrollterületen (C), még akkor is, ha a tesztterületen (T) megjelenik a színes csík. A tesztet egy új felhasználásával meg kell ismételni. Ha a probléma továbbra is fennáll, akkor hagyja abba az adott tesztkészlet használatát, és vegye fel a kapcsolatot a helyi forgalmazóval.A termék megnevezése: Elysium ovulációs teszt - LH 30 mIU/ml

A termék gyártójának neve, címe:

Assure Tech. (Hangzhou) Co., Ltd.
Building 4, No. 1418-50, Moganshan Road, Gongshu District, Hangzhou, 310011Zhejiang, P.R. China
A doboz tartalma:

5 db Elysium ovulációs teszt
Használati útmutató


FONTOS!

Kizárólag in vitro diagnosztikai használatra.
A maximum jelnél mélyebbre nem szabad a vizeletbe meríteni.
Tiszta vizeletpoharat használjon a mintavételhez.
Ne érintse meg a nedvszívó nyelvet.
A vizeletminta potenciálisan fertőző lehet.
Felbontás után azonnal használja fel a tesztet.
A teszt kiértékelésénél vegye figyelembe a specificitást és a keresztreaktivitást.
A páratartalom és a magas hőmérséklet károsan befolyásolhatja a teszteredményeket.
Gyermekektől távol tartandó.

Facebook kommentek

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.