Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Eveline okos ovulációs teszt 10x - KÖZELI LEJÁRAT

8.829 Ft
Menny.:db
Egységár: 882,90 Ft/db
Cikkszám: 358465
Elérhetőség: Utolsó 1 db raktáron
Várható szállítás: 2023. december 07.
Szállítási díj: 1.290 Ft
Forgalmazó: Egyéb
Lejárati idő: 2023.12.31.

Leírás és Paraméterek

Ovulációt előrejelző csomag tesztcsíkokkal, telefonos tartozékkal és applikációval

Csomagunkban a 10 db tesztcsík mellett telefonos tartozék (applikátor) is található, amely az okostelefon első kamerájára rögzítve teszi lehetővé innovatív alkalmazásunk használatát. A készülék az applikátorba helyezett tesztcsíkot beolvassa, elemzi és -egy speciális Ovulációs naptár segítségével- időben emlékeztet a termékeny napokra, így leveszi a számolgatás terhét a válladról, statisztikáival pedig segíti a stresszmentes babatervezést.


Miből áll a rendszer?

1. Ovulációs tesztcsíkok: Az Eveline vizeletvizsgáló tesztcsíkokat néhány nappal a menstruációs periódus után kezdd el használni! A tesztcsíkok detektálják a luteinizálóhormonszint megemelkedését, ami közelgő ovulációt jelez. A ciklus során a 14. nap környékén az ösztrogénkoncentráció olyan magas értéket ér el a szervezetben, hogy beindítja a luteinizálóhormon-termelést, amely kiváltja a tüszőrepedést. A luteinizáló hormon szintje folyamatosan nő, és általában az ovuláció előtt 24-36 órával éri el a csúcspontját, az ún. LH-csúcsot. A tesztcsík egy terhességi teszthez hasonlít, és kiértékelése is a teszten lévő kontrollcsíkok segítségével történik, azonban a kiértékelés ebben az esetben önállóan sokkal nehezebb, mivel az eredmény a második csík erősségétől függ. Ennek objektív, biztonságos kiértékeléséhez fogjuk használni az okostelefonunkat.

2. Leolvasó tartozék és tesztcsíktartó okostelefonhoz:a leolvasószerkezetet az okostelefon első kamerájához kell csatlakoztatni, majd az egyszerű, diszkrét tartóba a tesztcsík egy könnyed mozdulattal beilleszthető. A tartót a leolvasóra csatlakoztatva az applikáció automatikusan beolvassa, majd feldolgozza az eredményt, és pontosan megméri az aktuális termékenységet. Az Eveline szabadalmaztatott technológiája a telefon első kameráját, illetve fényt használ arra, hogy lemérje a tesztcsík adatait. A színváltozás a tesztcsíkon akkor következik be, amikor az ki van téve luteinizáló hormonnak, ami az ovuláció kulcs-markere.

3. Eveline mobilapplikáció: az iOS és Android operációs rendszereken egyaránt elérhető applikáció segít feldolgozni a beolvasott teszt eredményeket - a szoftver adaptív algoritmusa az adatokat egy egyszerű háromfokozatú képpé alakítja, ami megmutatja a termékenységet az adott pillanatban. Az eredmény három könnyen értelmezhető jel formájában olvasható le a telefon kijelzőjéről (Low/High/Peak). Az applikáció minden eredményt tárol, elemez, rendszerez és az algoritmus segítségével egy egyéni termékenységi profilt készít el, hogy pontosan meghatározhassa az optimális, legnagyobb valószínűségű napokat a teherbeesésre. Ezt követően folyamatosan figyeli a termékenységünket, és emlékeztet minket az ovuláció időpontjára, amikor valószínűleg a legtermékenyebbek vagyunk. A telefonos applikáció egy privát felületen biztosítja az adatok, a mérési eredmények és az egyéni termékenységi naptár egy helyen történő tárolását, amelyeket párunkkal vagy orvosunkkal is könnyedén meg tudunk osztani, akár egyetlen kattintással.

Előnyök: 

 

Könnyű használat

99%-ig biztos eredmény

Jól értelmezhető kiértékelés

Innovatív technológia

Korszerű mobilapplikáció

Minden eredmény és adat egy helyen

Biztonságérzetet ad, kényelmes és diszkrét

Csökkenti a stresszt, leveszi a tervezés terhét a vállunkról

Számol és figyelmeztet

Időt spórolunk a használatával

Adatmegosztás egy kattintással

Tulajdonságok: 

Egyedi termékenységi profil

Háromlépéses tesztelőrendszer

Három termékenységiszint-kijelző

Termékenységi naptár

Automatikus adattárolás

Automatikus emlékeztetők

Adatmegosztás egy kattintással

Támogatott operációs rendszerek: 

iOS 9.0 vagy későbbi (iPhone 5s vagy későbbi)/Android 5.1.1 vagy későbbi

Facebook kommentek

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.