Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Eye juice Regenerative szemcsepp 10ml

3.999 Ft
Menny.:db
Egységár: 399,90 Ft/ml
Cikkszám: 738827
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. július 18.
Szállítási díj: 990 Ft
Forgalmazó: Goodwill
Az Eyejuice Regenerative szemcsepp intenzíven és hosszantartóan nedvesíti a szemet, csökkenti a szemszárazság tüneteit. Stabilizálja a könnyfilmet, segíti a szemfelszín regenerációját.

Leírás és Paraméterek

Milyen készítmény az Eyejuice Regenerative szemcsepp?
A három hatóanyag (nátrium-hialuronát, trehalóz és D-pantenol) egyedülálló kombinációját tartalmazó Eyejuice Regenerative szemcsepp hatékonyan alkalmazható a szem felületének nedvesítésére, valamint támogatja a szemfelület védőrétegének regenerálását. Becseppentés után hosszan tartó kényelemérzetet biztosít.

Mire alkalmazható az Eyejuice Regenerative szemcsepp?
Az Eyejuice Regenerative szemcsepp a száraz szem intenzív nedvesítésére, valamint a szemfelület védőrétegének regenerálására szolgál. Enyhíti a közepesen súlyos és súlyos fokú szárazszem-szindróma tüneteit. Felgyorsítja a szem felületi struktúráinak műtét utáni helyreállását.

Mikor kell alkalmazni az Eyejuice Regenerative szemcseppet?
Az Eyejuice Regenerative szemcseppet tünetekkel, például szemszárazsággal, a szemet érintő égő érzéssel vagy a szem fáradtságával járó kellemetlen érzet esetén lehet alkalmazni, amelyet okozhat:

• fűtött vagy légkondicionált szobák száraz levegője, képernyő előtti munkavégzés, hosszú ideig tartó tévénézés vagy dohányfüst;
• a szem felületét érintő mechanikai irritáció, például kontaktlencse viselése miatt;
• olyan műtéti eljárás (például lézeres beavatkozás), amely megzavarja a könnykiválasztást és a könnyréteg megfelelő eloszlását a szem felületén.

Hogyan hatnak az Eyejuice Regenerative szemcsepp hatóanyagai?
Nátrium-hialuronát: az emberi szervezetben természetes körülmények közt előforduló poliszacharid, amely a szemgolyó üvegtesti részében is megtalálható; széles körben ismerik igen jó nedvesítő tulajdonságairól. A hialuronsav mukoadhezív (megtapad a nyálkahártya felületén), így a készítmény jobban tapad a szemgolyó felületére, ami hozzájárul a szaruhártya hámrétegének gyorsabb gyógyulásához, egyúttal pedig viszkoelasztikus tulajdonságainak köszönhetően fokozza a könnyréteg stabilitását, amelyet így sokkal lassabban távolít el a szemgolyóról a pislogás.

Trehalóz: glükóz egységekből álló, nem redukáló diszacharid, amely természetes körülmények között előfordul számos élőlényben, például növényekben, rovarokban, gombákban és baktériumokban. A túlélés egyik kulcsfontosságú tényezőjeként azonosították anhidrobiózis (majdnem teljes kiszáradás) állapotával összefüggő stressz esetén. Erőteljes védő hatásának köszönhetően a trehalózt a szem felületének kiszáradásával összefüggő, többek között a szárazszem-szindróma következményeként fellépő megterhelés megelőzésére alkalmazzák szemészeti készítményekben.

D-pantenol: a pantoténsav nevű vízoldékony vitamin (más néven pantotenát vagy B5-vitamin) alkoholszármazéka. Higroszkópos (vízmegkötő) tulajdonságai és nedvességmegtartó képessége miatt a testfelületeken alkalmazott D-pantenol javíthatja a hidráltságot – ez a hatás összefügg a védőréteg regenerálásának képességével.

Kik használhatják az Eyejuice Regenerative szemcseppet?
Az Eyejuice Regenerative szemcseppet felnőttek alkalmazhatják.

Mennyi Eyejuice Regenerative szemcseppet kell alkalmazni?
Szükség esetén cseppentsen egy cseppet a kötőhártyazsákba. Az Eyejuice Regenerative szemcsepp mindennap alkalmazható, és naponta használhatják akár tetszőleges típusú kontaktlencsét viselők is, ugyanis a csepp nem tartalmaz tartósítószert. Rendszerint naponta 3-4-szer kell egy-egy cseppet cseppenteni mindkét szem kötőhártyazsákjába. Szükség esetén gyakoribb alkalmazás is lehetséges.

Hogyan kell alkalmazni az Eyejuice Regenerative szemcseppet?
Az Eyejuice Regenerative szemcsepp kizárólag külsőleg, a kötőhártyazsákban alkalmazható.

HASZNÁLATI UTASÍTÁS

1. Alaposan mosson kezet a készítmény alkalmazása előtt.
2. A szemcsepp alkalmazásához vegye le a kupakot. Ne érintse meg a szem felületét a cseppentő végével.
3. Kissé döntse hátra a fejét.
4. Tartsa az üveget függőlegesen fejjel lefelé.
5. Kissé húzza le az alsó szemhéját, majd az üveg összenyomásával cseppentsen egy cseppet a kötőhártyazsákba.
6. Csukja be, majd mozgassa a szemét, hogy a csepp szétterjedjen a szemgolyó egész felületén.
7. Ismételje meg az imént leírtakat a másik szemmel is.
8. Használat után tegye vissza a védőkupakot a cseppentő feltétre. Alkalmazás közben figyeljen oda, nehogy hozzáérjen a szemgolyó felületéhez vagy a szemhéjhoz a cseppentő hegyével.
9. A szemcsepp alkalmazása után ne mossa át a szem felületét vízzel vagy más folyadékkal.
10. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az üveg összenyomása után beletelhet néhány másodpercbe, amíg a kialakuló csepp belehullik a szemébe. Ne alkalmazzon túlzott nyomást.
11. A fennmaradó cseppek eltávolításához lezárás előtt fordítsa úgy az üveget, hogy az applikátor lefelé mutasson, majd erősen rázza meg, viszont eközben ne érjen hozzá a cseppentő feltét hegyéhez. Várjon egy kicsit, hogy az üvegben lévő nyomás kiegyenlítődhessen, mielőtt visszatenné rá a kupakot.

Mikor ellenjavallt az Eyejuice Regenerative szemcsepp alkalmazása?
Ne alkalmazza az összetevők bármelyikével szembeni túlérzékenység esetén. Ne alkalmazza a készítményt, amennyiben allergiás az összetevőire.

Mit tartalmaz az Eyejuice Regenerative szemcsepp?
0,15% nátrium-hialuronát, 3% trehalóz, 2% D-pantenol, nátrium-klorid, tisztított víz.

Hogyan kell tárolni az Eyejuice Regenerative szemcseppet?
Gyermekektől elzárva tartandó! Hőforrásoktól távol tartandó. Száraz helyen, 5 °C és 35 °C közötti hőmérsékleten tárolandó. Ne alkalmazza a készítményt a csomagoláson feltüntetett lejárati idő után. A tartály első felbontása után 3 hónapig tartható el a készítmény. A készítményt nem szabad 1 hónapnál tovább alkalmazni egyhuzamban, illetve 3 hónapnál tovább alkalmazni megszakításokkal (amikor több napig szüneteltetik a készítmény használatát). A fel nem használt oldatot hulladékba kell dobni.

Figyelmeztetések és óvintézkedések:
A készítmény kizárólag külsőleges alkalmazásra javasolt. Nem alkalmazható, ha a csomagolás sérült. Semmilyen esetben se érintse meg a szemét vagy más felületet a cseppentő feltéttel, ez ugyanis beszennyezheti az oldatot. Ha egyéb szemészeti oldatot is használ, várjon legalább 15 percet az Eyejuice Regenerative szemcsepp alkalmazása előtt. A készítményt utolsóként kell alkalmazni. A többszöri felhasználásra szolgáló orvostechnikai eszközt kizárólag egyetlen felhasználó alkalmazza.

Váratlan események vagy mellékhatások bejelentése:
Ha Önnél bármilyen mellékhatás jelentkezik, kérjük, értesítse orvosát, gyógyszerészét vagy a gondozását végző egészségügyi szakembert. A váratlan eseményeket vagy mellékhatásokat bejelentheti a gyártónak a magyarországi forgalmazó elérhetőségein keresztül, illetve postai küldemény formájában: Goodwill Pharma Nyrt., 6724 Szeged, Cserzy M. u. 32., Magyarország, honlap: www.goodwillpharma.com.

Facebook kommentek

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.