Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Gyntima Probiotica Forte hüvelykúp 10x

4.165 Ft
Menny.:db
Cikkszám: FF011
Elérhetőség: Raktáron
Nem értékelt
Gyártó: Fytofontana
A Gyntima Probiotica Forte hüvelykúp (orvostechnikai eszköz) a vaginális flórában található laktobacilusok számára táptalajt képez és biztosítja optimális szaporodásukat.

Leírás és Paraméterek

A fytofontana Gyntima hüvelykúp Probiotica Forte a vaginális flórában található laktobacilusok számára táptalajt képez és biztosítja optimális szaporodásukat. Ezek a természetes tejkultúrák védenek a káros baktériumok és fertőzések ellen, valamint biztosítják a hüvely természetes biológiai egyensúlyát. A laktobacilusok megakadályozzák a káros baktériumok — többek között a Candida albicans nevű élesztőgomba —elszaporodását.

A hatékonyság növelése érdekében a fytofontana Gyntima hüvelykúp Probiotica Forte antiszeptikus teafaolajat (Melaleuca Alternifolia) tartalmaz, amely jelentős baktérium és gombaölő hatású, megszünteti a hüvelyfolyást és az égető érzést, valamint csökkenti a kellemetlen viszketést. Elősegíti a természetes bakteriális kultúrák kialakulását és megújítását, továbbá a hüvely természetes nedvességének fenntartását. Enyhíti a hüvelyszárazság, a viszketés, az égető érzés, az irritáció és különböző problémák okozta kellemetlenségeket, amelyek a nők életének bármely szakaszában jelentkezhetnek.

A fytofontana Gyntima hüvelykúp Probiotica Forte természetes alapanyagokból készült termék, amely a szervezetre ártalmas anyagot nem tartalmaz. A terméket zsályakivonat is gazdagítja, amely antimikotikus, gyulladásgátló, fertőtlenítő és hidratáló hatású.

Javallat: A hüvely egészséges állapotának fenntartása érdekében a fytofontana Gyntima hüvelykúp Probiotica Forte hosszútávú használata javasolt, különösen változókorban és szoptatás idején.

Javasolt továbbá a hüvelykúp használata az alábbi esetekben:

- antibiotikumok vagy más baktériumölő készítmények szedése során, illetve, ha hüvelyfertőtlenítőszerek alkalmazásakor megsértjük a természetes hüvelyflórát

- hüvelyfolyásnál, hormonális fogamzásgátlók szedésekor, valamint méhen belül elhelyezett fogamzásgátló eszközök alkalmazása során

- közfürdők, uszodák látogatása után vagy nemi érintkezés után kialakuló hüvelyfolyásnál

- ismeretlen eredetű hüvelyfolyásoknál (fluor vaginalis), vagy a fertőzéses folyások enyhébb formáinál, kizárólag abban az esetben, ha még nem indokolt gyógyszeres kezelés

- az enyhébb bakteriális és mikotikus fertőzések természetes (nem kémiai) gyógykezelésénél

Erős bakteriális vagy mikotikus hüvelyfolyásoknál a hüvelykúp egyedüli használata nem biztosít gyógyulást, ilyen esetben orvosi szakvizsgálat és célzott orvosi kezelés szükséges. A gyógykezelés után — a hüvely kémiai és biológiai egyensúlyának fenntartása érdekében — azonban különösen javasolt a fytofontana Gyntima hüvelykúp Probiotica Forte használata.

Adagolás és alkalmazás: Naponta egyszer, lehetőleg este, lefekvés előtt az esti tisztálkodás után. A kezelés időtartama 10 nap.

1. A kúp csúcsánál kezdve bontsa fel a fóliát.

2. A kúpot — az ábrán bemutatott módon — helyezze fel, mélyen a hüvelyébe.

3. A kúp enyhén szennyezheti a fehérneműt, ezért javasolt tisztasági betét használata.

Megelőzésképpen, használja a terméket hosszútávon, hetente legalább kétszer. Idős és mozgássérült emberek a terméket egy másik személy segítségével alkalmazzák.

Mellékhatások: a készítmény bármely összetevőjével szemben egyéni túlérzékenység esetén átmeneti, enyhe csípő érzés előfordulhat. Bármilyen helyi készítmény alkalmazása — különösen ha hosszabb időn át történik túlérzékenység kialakulását okozhatja; ilyen esetben szakítsa meg a kezelést, és a megfelelő terápia megkezdése érdekében forduljon orvoshoz.

Figyelmeztetés: Amennyiben a fytofontana Gyntima hüvelykúp Probiotica Forte nem szünteti meg panaszát, szíveskedjék szakorvoshoz fordulni! Nőgyógyászati műtétek után a terméket csak az orvos ajánlásával használja ! A hüvelykúp esetleges elszíneződését a termékben található hatóanyagok okozhatják, amely nem jelenti azt, hogy a termék romlott vagy fel nem használható.

Összetétel: PEG 32, Lactosum, Poiysorbatum 20, PEG 20, Natrii chloridum, Acidum lacticum, Melaleuca alternifolia, Magnesii sulphas, Proteose pepton, Extractum Salviae officinalis, Benzalkonii chloridum, Acidum folicum.

Csomagolás: 10 hüvelykúp

Tárolás: Száraz helyen, szobahőmérsékleten tartandó, gyermekektől elzárva. Ne érje közvetlen napfény.

Felhasználható: a csomagoláson jelzett időpontig

Gyártja: Fyto Biotech Ltd., 26 Coverdale road, W12 8JL, London, UK podita receptúry Herb-pharma AG Schweiz, Waidmannstrasse 6, 8001 Zürich, Switzerland www.fytofontana.com

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.