Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ialuset krém adagolós palackban 100g

4.659 Ft
Menny.:db
Egységár: 46,59 Ft/g
Cikkszám: 593065
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. április 26.
Szállítási díj: 1.290 Ft
Forgalmazó: IBSA

Az ialuset® nem fertőzött seb és égés kezelésére javasolt - váladékkal vagy anélkül - láb-szárfekélyre - vénás eredetnél is; bőr repedés; sipoly; felfekvés; műtét utáni seb; hámlás-sal járó bőrelváltozás; és kémiai vagy fizikai eredetű kisebesedés.

Leírás és Paraméterek

ALKALMAZÁS
Használat előtt a sebet gondosan tisztítsa meg, majd az alábbi – leírásnak megfelelőn – folytassa az alkalmazást. 2-3 mm vastag rétegben tegye a krémet közvetlenül a sebbe-, vagy steril gézlapra, és azt helyezze a sebre. Megfelelő kötéssel a géz a helyén tartható. 24 óránként alkalmazza a krémet a teljes sebgyógyulásig. A seb gyógyulását orvos értékelje.ASZNÁLAT ELŐTTI FIGYELMEZTETÉS

Túlnyomásos palack: tisztítása minden használat előtt javasolt, a szórófej rövid lenyomá-sával annak végen maradt kismennyiségű krémet eltávolítva.

Figyelmeztetés: a palack nyomás alatt van, melegítésre felrobbanhat.Napfénytől távol tartandó és 50 °C meghaladó hőnek ne tegye ki. Tartsa távol hőtől, meleg felszíntől, szikrától nyilt lángtól és más gyújtásra alkalmas eszköztől. Ne ütögesse vagy égesse el a palackot még üres állapotban sem.
Ne dohányozzon! Ne nyelje le! Kerülje, hogy szembe kerüljön!

Tartsa be a sérült-, égett bőr- és környékének tisztításához és fertőtlenítéséhez szükséges előírásokat. Minden kezelés előtt a seben korábbi kezelésből megmaradt krémet vízzel könnyen eltávolíthatja. Vénás fekély esetén is használhatja az ialuset®-et kompressziós kezeléssel együtt (harisnya vagy kötés).Ne használja az ialuset®-et ha csomagolás sérült. Bármilyen kérdése van az ialuset® alkalmazásával kapcsolatban, kérdezze meg orvosát vagy gyógyszerészét. Csak külsőleges használatra.
Gyermekektől távol tartandó!ÖSSZETEVŐK
Nátrium-hialuronát 0,2%, cetearil-glukozid, olajsav-decilészter, cetearil-alkohol, nátrium-lauril szulfát, nátrium-cetearil-szulfát, tiszta vízmentes glicerin, 70% szorbitol, szorbin-sav, metil- parahidroxi-benzoát, propil-parahidroxi-benzoát, vízmentes trinátrium-citrát, ionizált víz.

Facebook kommentek

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.