Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Linex Baby élőflórát tartalmazó csepp 8ml - KÖZELI LEJÁRAT

1.899 Ft
Menny.:db
Cikkszám: Sand030
Elérhetőség: Utolsó 2 db raktáron
Nem értékelt
Gyártó: Sandoz

A Linex Baby élőflórát tartalmazó csepp (étrend-kiegészítő készítmény) folyékony formájának köszönhetően kényelmes adagolási megoldást nyújt a szülőknek.

Lejárati idő: 2022.12.31.

Leírás és Paraméterek

Miért a Linex® Baby-t ajánljuk?
Életük első éveiben a gyermekek bélrendszerét nagy mennyiségű jótékony baktériumtelepek népesítik be. Így alakul ki az úgynevezett mikrobióta rendkívül komplex rendszere, mely felelős a bél- és az immunrendszer megfelelő működéséért. A bifidobaktériumoknak különleges szerepet tulajdonítanak, hiszen ez az első faj, mely benépesíti az újszülött bélflóráját. Minden adag Linex® Baby Csepp egymilliárd bifidobakterium animalis sejtet tartalmaz.

Adagolás

Újszülöttkortól - 12 éves gyermekeknek: Naponta 6 csepp (0,25 g) étkezés közben. Egy napi adag (6 csepp) minimum 1 milliárd élő Bifidobacterium animalis subsp. lactis, BB-12® törzset tartalmaz. Kérjük, ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget. Az üvegcse legalább 21 napra elegendő adagot tartalmaz.

Használati útmutató

Használat előtt felrázandó. Az adagoláshoz fordítsa az üvegcsét fejjel lefelé. A cseppeket beadhatja kiskanál segítségével, de anyatejbe, tápszerbe, vízbe egyéb italba vagy ételbe csepegtetve is. Nem szabad a cseppeket forró italba vagy ételbe keverni, mert a baktériumok elpusztulhatnak.

Fontos figyelmeztetés

A készítmény csak orvosi ellenőrzés mellett alkalmazható. Egyedüli tápanyagforrásként nem használható. Ha gyermeke antibiotikumot szed, akkor legalább 3 órás időközt ajánlatos hagyni az antibiotikum és a LINEX® Baby csepp bevétele között.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.