Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Master-Aid Sterigrap sebösszehúzó tapasz 100x6mm 10x

1.529 Ft
Menny.:db
Egységár: 152,90 Ft/db
Cikkszám: 468541
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. június 27.
Szállítási díj: 1.290 Ft
Forgalmazó: Master-Pharma Kft.
Felszakadt vagy vágott sebek varratainak összezárására alkalmas. Kiegészíti illetve helyettesíti a kapcsokat, így elősegíti a sebek tökéletes záródását.

Leírás és Paraméterek

Felszakadt vagy vágott sebek varratainak összezárására alkalmas. Kiegészíti illetve helyettesíti a kapcsokat, így elősegíti a sebek tökéletes záródását. Egy poliészter légáteresztő fóliahordozóból áll, amely rendkívül erős és ellenálló tartást biztosít a varratokon. Nem használható nedvező, fertőzött, vagy nedves sebeknél.

Szalag: Modern innovatív formája mind a gyógyszerészek, mind az alkalmazók, igényeit kielégíti. A különleges kifelé szélesedő formája tökéletes tapadást biztosít a bőrön, elősegítve a tapasz biztos rögzítését, továbbá a lekerekített sarkok megakadályozzák a hordozó szövet felgöngyölődését.
Ragasztó: Dermoaktív, hypoallergén (HM-PS) ragasztóanyagának köszönhetően nem okoz semmiféle allergiás tünetet, a bőrt hagyja lélegezni, izzadáskor is tökéletesen tapad, és folt nélkül fájdalommentesen eltávolítható.
FELHASZNÁLÁS
1) Amennyiben a vérzés elállt, tisztítsa meg és fertőtlenítse a bőrt a seb környékén. A csík felragasztása előtt a bőr legyen száraz.
2) Nyissa ki a steril csomagolást, és távolítsa el az első sebzáró csíkot a szilikon papírról.
3) Az alkalmazást kezdje a vágott seb közepén, oly módon, hogy a csíkot előbb a seb egyik oldalán helyezi el. Illessze a sebszéleket egymáshoz, majd helyezze a csík másik felét is a bőrre. Vigyázat, a sebszélek nem fedhetik egymást!
4) Folytassa az alkalmazást további – párhuzamosan elhelyezett – csíkokkal a seb bezáródásáig.
5) Amennyiben szükséges, védje a sebet steril gézlappal is.
6) A csíkok eltávolítását a végüktől elindulva kezdje és óvatosan szedje fel.

Facebook kommentek

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.