Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Mikrozid Liquid felületfertőtlenítő 1l

3.029 Ft
Menny.:db
A Mikrozid Liquid felületfertőtlenítő alkalmas fém, üveg, műanyag, kerámia felületek fertőtlenítésére, minden olyan területen ahol fokozott a fertőzés veszélye és követelmény a rövid behatási idő.
Egységár: 3,03 Ft/ml
Gyártó: Schülke
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 890 Ft

Leírás

A Mikrozid Liquid felületfertőtlenítő alkalmas fém, üveg, műanyag, kerámia felületek fertőtlenítésére. Behatási ideje száradási idejével azonos. Permetezés után soha ne törölje le, hagyja megszáradni. Foltmentesen, maradéktalanul szárad, nem képez lepedéket.

Aldehidmentes használatra kész, azonnal felhasználható oldat széles mikrobiológiai hatásspektrum, azonnal hat a gyakorlat szempontjából fontos kórokozókra: baktericid (TBC is), gombák, vírusok (HIV, HBV}, a lehető legrövidebb behatási idő alatt.

Behatási idő:

Osztrák Higiénikusuk és Mikrobiológusok Társasága, az öGHMP tapasztalatai alapján: 1 perc

Részletesen:

2 perc adenovirus
2 perc MRSA
1 perc baktericid (TBC Is),fungicid
1 perc TBC vírus
1 perc Hepatitis B vírus, HIV
30 mp HVC
30 mp rotavirus
30 mp papovavírus
30 mp poliovírus
Készítmény típusa:

Aldehid-mentes alkohol alapú készítmény felületek és berendezési tárgyak gyorsfertőtlenítésére

Alkalmazási terület:

Kozmetikai, egészségügyi felületek és berendezési tárgyak alkoholos gyorsfertőtlenítésére, és minden olyan területen ahol fokozott a fertőzés veszélye és követelmény a rövid behatási idő.

Mikrobiológiai hatásspektrum:

Mikrozid AF liquid hatásos: baktericid (TBC Is), MRSA, fungicid, Hepatitis B vírus, HIV, HVC, adenovirus, rotavirus, papovavírus, poliovírus hatással rendelkezik.

Összetétel (100 g oldat tartalmaz):

25 g Ethanolt (94%-os), 35 g 1-Propanolt

Az alkalmazás módja:

A Mikrozid® AF Liquid azonnal felhasználható. Hígítás nélkül vigyük fel a tárgyakra és a felületekre úgy, hogy a fertőtlenítőszer a felületet vékonyan folyadékfilm formájában egyenletesen bevonja (40ml/m2). Alkalmazása maximum 50ml/m2. A felesleges oldatot szöszmentes ronggyal töröljük le. A kezelt felület rövid idő után teljesen megszárad.

Figyelmeztetés:

Védőkesztyű alkalmazása javasolt. Különösen alkoholérzékeny műanyagokat, mint például poliakril (akrilüveg) nem szabad Mikrozid® AF Liquid-del kezelni. Az alkoholos fertőtlenítőszerek által okozott gyulladás- és robbanásveszély elkerülését szolgáló biztonsági szabályokat be kell tartani. Gyermekek elől elzárva tartandó.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.