Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Nasodren orrspray 50mg+5ml

4.649 Ft
Menny.:db
Egységár: 929,80 Ft/ml
Cikkszám: 550483
Elérhetőség: Utolsó 4 db raktáron
Várható szállítás: 2024. május 27.
Szállítási díj: 1.290 Ft
Forgalmazó: Izinta

Leírás és Paraméterek

Gyakorlati tanácsok a Nasodren használatához
Az összekevert oldatot naponta csak egyszer szabad használni az egyes orrlyukakba, lehetőleg minden nap azonos időpontban, körülbelül két órával lefekvés előtt.
A napi egynél többszöri használat nem eredményez nagyobb hatékonyságot, ezért azt kerülni kell.
A spray használata során ne vegyen lélegzetet, mert ez intenzívebbé teheti és hosszabb ideig fenntarthatja az említett hatásokat.
A spray alkalmazása után néhány perccel rövid, enyhe és átmeneti viszketés, égő érzés, tüsszögés, könnyezés és az orrváladék fokozódása fordulhat elő. Ezek a termékre adott pozitív reakció jelei. E hatások részben a hideg hőmérsékletnek tudhatók be, így azok intenzitásának csökkentésére vegye ki a terméket a hűtőszekrényből a használat előtt 2-3 perccel.
A spray-t 7-10 napig kell használni, szükség esetén a kezelés 14 napra meghosszabbítható. Amennyiben ennél tovább is szükséges, a terméket ezután csak 7-10 napos várakozási időt követően szabad újra alkalmazni.
A NASODREN felnőtteknél és 5 éves vagy annál idősebb gyermekeknél alkalmazható. Gyermekek csak felnőtt felügyelete mellett használhatják.
Ne használja a NASODREN-t, ha allergiás vagy túlérzékeny a ciklámenre, kankalinra, illetve a kankalinfélék családjának egyéb tagjaira.
Kövesse az alábbi képeken jelzett utasításokat az eszköz alkotóelemeinek összekeveréséhez, mielött azt az orrlyukba történő bepermetezésre használná.

Nasodren - HasználatAz oldat elkészítésének menete
Nyissa ki a port tartalmazó injekciós üveget a kupak jobbra forgatásával és a dugó eltávolításával.
Nyissa fel a folyadékot tartalmazó műanyag palackot a palackot fedő rész letörésével.
Öntse a teljes folyadékot a port tartalmazó üvegfiolába.
Csavarja rá a permetezo fúvókát az üvegfiolára, és finoman rázza fel, amíg a por teljesen fel nem oldódik. Várja meg, amíg a keletkező hab eltűnik.
Távolítsa el a védokupakot a permetező fúvókáról.
Az orrban történő első használat előtt 2-3 alkalommal nyomja meg a permetező fúvókát, a testtől távolabb a levegőbe irányítva, a szemet elkerülve!
Hogyan kell használni a NASODREN-t?
A fejét tartsa függőlegesen, ne hajoljon előre vagy hátra. Helyezze a szórófejet a jobb orrlyukba. Lélegezzen mélyet, és rövid ideig (3-5 másodpercig) tartsa vissza a lélegzetét, ezalatt egyszer permetezze a NASODREN-t a jobb orrlyukba. Lélegezzen ki mélyen szájon át egy alkalommal, ezután térjen vissza a normális légzéshez. Az orrspray használata során ne vegyen lélegzetet.
Ismételje meg a spray használatát a bal orrlyukba, 7. pontban leírtak szerint.
Tisztítsa meg a szórófejet tiszta papírzsebkendovel, majd helyezze vissza a fúvóka védokupakját.

Facebook kommentek

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.