Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Paranit fejtetű irtó és serke eltávolító spray fésűvel 100ml

3.699 Ft
Menny.:db
Cikkszám: OP005
Elérhetőség: Raktáron
Nem értékelt
Gyártó: Omega Pharma

A fejtetű apró, szárny nélküli rovar, amely kizárólag a hajban élő vérszívó élősködő. 3 pár lába segítségével mozog, amelyek segítik, hogy a hajhoz tapadjon.

Leírás és Paraméterek

A Paranit fejtetű irtó és serke eltávolító spray (orvostechnikai eszköz) segítségével radikális hatás érhető el akár már 15 perc alatt. A 100 ml-es kiszerelés akár 8 alkalmazásra is elegendő.

A fejtetűről:

A fejtetű apró, szárny nélküli rovar, amely kizárólag a hajban élő vérszívó élősködő. 3 pár lába segítségével mozog, amelyek segítik, hogy a hajhoz tapadjon. A kifejlett tetű 3-4 mm hosszú. A nőstény egyed 2-3 hónapig él és életében kb. 200-300 db serkét rak. A fejtetvek 8 nap alatt kelnek ki és 10 napon belül válnak kifejletté. Táplálkozásuk közben a tetvek nyálkát fecskendeznek a fejbőrbe, ami túlérzékenységi reakciót válthat ki. Ez súlyos viszketést és irritációt okoz. A fertőzöttséget ellenőrizhetjük a haj alapos vizsgálatával, a tetű ili. a jobban észrevehető serke észlelésével.

Figyelmeztetések használat előtt:

Ne használja a terméket:

– Olyan személyen, aki a termék bármely összetevőjére allergiás.
– 2 év alatti gyermekeken.

Terhesség és szoptatás alatt:

Általában véve terhesség és szoptatás ideje alatt bármely termék használata előtt javallott megkérdezni kezelőorvosát.

Különleges figyelmeztetések:

– Szembe és a nyálkahártyára ne kerüljön. Amennyiben véletlenül szembe kerülne, a szemet bő, tiszta vízzel öblítse ki. Csak külső használatra! Ne nyelje le. Gyermekektől elzárva tartandó. Tarsa szobahőmérsékleten.

A Paranit tűzveszélyes hatóanyagot tartalmaz:

Ne fújja nyílt lángra vagy izzó anyagra. Tartsa távol tűzveszélyes és gyúlékony anyagoktól – Ne dohányozzon mialatt használja a terméket.

Hogyan hat a Paranit?

– A Paranit nem tartalmaz rovarirtó szert. A Paranit-ben található kókuszolaj kivonat és az illó ánizs olaj meggátolja a tetű légzését. Röviddel a kezelés után a tetvek fulladás és kiszáradás következtében elpusztulnak.
– A hatás mechanizmusából adódóan nem lehetséges, hogy a fejtetű kifejlessze ellenállóképességét a Paranit hatóanyagaival szemben.
– A Paranit hatását Miami-i (USA), Párizsi és Jeruzsálemi egyetemeken klinikailag tesztelték és igazolták.
– A spray ylang-ylang olajkivonatot is tartalmaz, amely segít enyhíteni a viszketés által előidézett irritációt és a fejtetű nyálkája által kiváltott allergiás reakciót.
– Egyedi formulája egy sűrű fogú fém fésű segítségével segíti a hajhoz tapadt serkék eltávolítását.

A spray (a haj vastagságától és hosszától függően) 1 – 4 ember két alkalommal történő kezelésére alkalmas Az első kezelés alkalmával nagyon figyelmesen tartsa be a használati útmutatóban foglaltakat. Ismételje meg a kezelést 9-10 nap elteltével.

További figyelmeztetések:

Mivel a termék nem kémiai úton hat, a tetvek nem fejlődhetnek ellenállóvá a Paranit-tel szemben. Ennek ellenére lehetséges, hogy akit egyszer már kezeltek, más addig nem kezelt személytől ismét megfertőződik (pl. óvodában, iskolában).
Ebben az esetben is minden kockázat nélkül újra használhatja a Paranit-ot, amely ugyanolyan hatásos lesz.
 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.