Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Physiomer Csecsemő orröblítő oldat 115ml

2.979 Ft
Menny.:db
A Physiomer Csecsemő orröblítő oldat újszülöttek, csecsemők részére ajánlott 2 hetes kortól. Természetes-, steril-, tartósítószer mentes. Gyengéden eltávolítja a felgyülemlett váladékot, a fertőzést okozó kórokozókat és szennyező anyagokat. Megelőzés céljából is!
Egységár: 25,90 Ft/ml
Gyártó: Omega Pharma
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 890 Ft

Leírás

Termékleírás
A Physiomer Csecsemő orröblítő oldat (orvostechnikai eszköz):

gyengéden tisztítja a csecsemők érzékeny orrjáratait
eltávolítja a felgyülemlett váladékot és kórokozókat
kezdődő megfázás, enyhébb orrfolyás esetén megakadályozhatja a tünetek súlyosbodását és a komplikációk kialakulását
puha fúvóka az érzékeny babaorrhoz igazítva
lágy permet, hogy a csecsemők számára még tolerálhatóbb legyen az orröblítés
mindennapi, naponta többszöri használata is biztonságos
megelőzésre is alkalmas
gyakran közösségbe vitt csecsemőknél különösen ajánlott
olyan csecsemőknél is nagy biztonsággal használható, akik valamilyen okból egyáltalán nem használhatnak gyógyszereket (gyógyszerérzékenyek, gyógyszerszedők, stb.)
a használat gyakorisága sem korlátozott, sőt ajánlott a gyakori használat a hatékonyság fokozása érdekében. Mindezekkel együtt a gyakori, illetve hosszan tartó használat nem okoz nyálkahártya irritációt, hozzászokást, illetve függőséget.
A csecsemők különösen védtelenek, hiszen főleg orron át lélegeznek. Különösen nehéz, ha orruk eldugul vagy túl sok váladék gyülemlik fel, hiszen immunrendszerük még nem elég fejlett és még orrot fújni sem tudnak.

A csecsemő orrában a váladékpangás táplálkozási, szopási nehézséget okozhat, hiszen a csecsemő még elsősorban orrlégző. A mellről történő szopásnak elengedhetetlen feltétele a jó orrlégzés, amit akadályozhat a megduzzadt orrnyálkahártya, illetve az orrban pangó váladék. Csecsemőkorban az orrnyálkahártya hajlamos a vizenyős duzzanatra, ami a folyadék váladékpangással együtt jelentősen szűkíti az orrjáratokat. Ebben az esetben az orr leszívása után is a légzés szörcsögő hangot ad. Ebben a korban az orr fertőzése gyakran átterjed az orrmelléküregekre, a középfülre is, orrmandula-gyulladás alakulhat ki.

A Physiomer Csecsemő orröblítő oldat újszülöttek, csecsemők részére ajánlott 2 hetes kortól. Természetes-, steril-, tartósítószer mentes. Mindennapi használatra.

Bármilyen testhelyzetben alkalmazható, akár fekvő pozícióban. Gyógyulást követő használatával megelőzhetőek a fül, orr és torok további megbetegedései.

Használata: naponta 2-4 fújás orrlyukanként, megelőzés céljából is.

Összetevők:

Természetes, izotóniás, vegyszermentes tengervíz. lzotonikus sótartalma 9g/l sodium kloridnak felel meg.

A Physiomer termékek többmint 80 ásványi anyag és nyomelem teljes kombinációját tartalmazzák: kalcium, magnézium, vas, réz, mangán és cink. Az ásványi anyagok kombinációja megnyugtatja az irritált orrnyálkahártyát és helyreállítja annak normál működését.

Fontos figyelmeztetések:

A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát! Ne használja a csomagoláson látható lejárati időn túl! Gyermekektől elzárva tartandó!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.