Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Physiomer Gyermek orröblítő oldat 115ml

3.679 Ft
Menny.:db
Egységár: 31,99 Ft/ml
Cikkszám: 786034
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. május 27.
Szállítási díj: 1.290 Ft
Forgalmazó: Omega Pharma
A közösségi életnek kitett gyerekek többször esnek át fertőzéseken, amíg immunrendszerük nem erősödik meg.

Leírás és Paraméterek

Termékleírás
A Physiomer Gyermek orröblítő oldat (orvostechnikai eszköz) 2 éves kortól használható. Segíthet megszüntetni a megfázás vagy allergia okozta orrdugulást, gyengéden távolíthatja el a felgyülemlett váladékot, szennyezőanyagokat és kórokozókat. Kezdődő megfázás, enyhébb orrfolyás esetén megakadályozhatja a tünetek súlyosbodását és a komplikációkat, megelőzésre is alkalmas. Olyan gyermekek is nagy biztonsággal használhatják, akik valamilyen okból egyáltalán nem használhatnak gyógyszereket (gyógyszerérzékenyek, gyógyszerszedők, stb.) A használat gyakorisága sem korlátozott, sőt ajánlott a gyakori használat a hatékonyság fokozása érdekében. Mindezekkel együtt a gyakori, illetve hosszan tartó használat nem okozhat nyálkahártya irritációt, hozzászokást, illetve függőséget. Enyhe permet a kisgyermekek igényeihez igazítva.

A felnőttek számára kifejlesztett terméktől a kifújás erősségében és a flakon formájában különbözik. Az egyébként is ergonomikus és könnyű flakon, a gyermekek számára kisebb, a kézméretüknek megfelelő méretben készül.

A közösségi életnek kitett gyerekek többször esnek át fertőzéseken, amíg immunrendszerük nem erősödik meg. Az, hogy a középfül gyulladása gyermekekben gyakori betegség egy anatómiai eltérésben keresendő. Egy járat, az Eustach-kürt köti össze a középfület a külső hallójárattól dobhártyával elválasztott, hallócsontokat tartalmazó üreget a garattal. A járatnak folyadékelvezető, nyomáskiegyenlítő szerepe van. Gyermekkorban a járat szűk, vízszintes lefutású, könnyebben eldugul, mint a meredekebben elhelyezkedő, tágulékony felnőttkori változata. Ebben a korban az orr fertőzése gyakran átterjed a fülre.

A Physiomer Gyermek orröblítő oldat:

segít megszüntetni a megfázás vagy allergia okozta orrdugulást.
gyengéden távolítja el a felgyülemlett váladékot, szennyezőanyagokat és kórokozókat.
kezdődő megfázás, enyhébb orrfolyás esetén megakadályozza a tünetek súlyosbodását és a komplikációkat.
megelőzésre is alkalmas.
olyan gyermekek is nagy biztonsággal használhatják, akik valamilyen okból egyáltalán nem használhatnak gyógyszereket (gyógyszerérzékenyek, gyógyszerszedők, stb.)
a használat gyakorisága sem korlátozott, sőt ajánlott a gyakori használat a hatékonyság fokozása érdekében. Mindezekkel együtt a gyakori, illetve hosszan tartó használat nem okoz nyálkahártya irritációt, hozzászokást, illetve függőséget.
enyhe permet a kisgyermekek igényeihez igazítva.
Kiszerelés: 115 ml.

Figyelmeztetés:

A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Facebook kommentek

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.