Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Predictor Early terhességi teszt 1x

899 Ft
Menny.:db
Egységár: 899,00 Ft/db
Cikkszám: 470087
Elérhetőség: Utolsó 3 db raktáron
Várható szállítás: 2024. május 29.
Szállítási díj: 1.290 Ft
Forgalmazó: Omega Pharma

Leírás és Paraméterek

A Predictor Early-vel már 6 nappal az esedékes menstruáció elmaradása előtt megtudhatja, hogy terhes-e. Klinikai vizsgálatok szerint a terhes nők 76%-ánál már elég magas a hCG hormonszint 6 nappal az esedékes menstruáció elmaradása előtt ahhoz, hogy kimutatható legyen. Laboratóriumi vizsgálatok szerint a teszt 99% feletti pontossággal állapítja meg a terhességet az esedékes menstruáció első napjától. Használata egyszerű és higiénikus.

Használati útmutató:

1. lépés: végezze el a tesztet!

A tesztet a vizeletsugárban végezze. Tartsa a teszt nedvszívó hegyét lefelé fordítva közvetlenül a vizeletsugárba csupán 5 másodpercig.

VAGY

Gyűjtsön vizeletmintát egy tiszta, száraz pohárba. Mártsa bele a teljes nedvszívó hegyet a vizeletbe mindössze 5 másodpercre.

2. lépés: várjon 3 percet!

Helyezze vissza a kupakot, majd fektesse a tesztet vízszintes felületre az eredményt jelző ablakkal felfelé. Várjon 3 percet, mielőtt leolvasná az eredményt.

3. lépés: olvassa le az eredményt!

Ha Ön terhes: Az eredményablakban két rózsaszín csík jelenik meg. Előfordulhat, hogy az egyik csík halványabb, mint a másik. Ez akkor is terhességet jelez. Ha Ön nem terhes: Egy rózsaszín csík látszik az eredményablakban.

A teszt elvégzése során soha ne tartsa a tesztet nedvszívó hegyével felfelé.

Minden esetben legalább egy vonal meg kell hogy jelenjen. Amennyiben nem jelenik meg egy vonal sem, a teszt nem működött megfelelően, és az eredmény érvénytelen. Ez olyankor fordulhat elő, ha nem került elegendő vizelet a nedvszívó hegyre. Ismételje meg a tesztet egy új eszközzel, és gondosan tartsa be az utasításokat. Az eredményt mielőbb olvassa le a 3 perces várakozási idő elteltével. 10 perc után az eredmény értelmezhetetlen.

A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát! (10%)

A Predictor Early otthoni terhességi teszt orvostechnikai eszköz, ami egyben gyógyászati segédeszköznek is minősül.

Facebook kommentek

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.