Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Reventil Tengervizes orröblítő gyerekeknek 100ml

3.699 Ft
Menny.:db
A Reventil Tengervizes orröblítő az orrnyálkahártya-gyulladás (rhinitis) és orrmelléküreg-gyulladás (rhinosinusitis) tüneteinek kezelésére és megelőzésére szolgáló orröblítő eszköz.
Egységár: 36,99 Ft/ml
Gyártó: Phytotec
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 890 Ft

Leírás

A Reventil Tengervizes orröblítő gyerekeknek Ectoin®-t tartalmazó orvostechnikai eszköz. Az Ectoin® természetes sejtvédő molekula, mely gyulladáscsökkentő és membránstabilizáló hatással rendelkezik. A tengervizes orröblítő az orrnyálkahártya-gyulladás (rhinitis) és orrmelléküreg-gyulladás (rhinosinusitis) tüneteinek kezelésére és megelőzésére szolgáló orröblítő eszköz. Használata csökkenti az orr nyálkahártyájának gyulladását, enyhülnek a tipikus tünetek, mint a száraz és érzékeny nyálkahártya miatti viszketés, fokozott tüsszentési inger, pörkösödés és orrdugulás.

A Reventil Tengervizes orröblítő csökkenti az allergének és a levegőben jelen lévő szennyeződések nyálkahártyára gyakorolt káros hatásait és támogatja az irritált nyálkahártya regenerációját.

A Reventil Tengervizes orröblítő egy enyhén hipertóniás oldat. Gyengéden tisztítja az orrüregeket, biztosítja a nyálkahártya alapvetően szükséges nedvességét, meg-akadályozza annak kiszáradását, és természetes módon segíti a nyálkahártya által termelt fölösleges váladék távozását. Ennek hatására javulhat a felső légutak átjár-hatósága.

A Reventil Tengervizes orröblítő tartósítószert nem tartalmaz. Gyermekek, érzékeny orrúak számára napi használatra is alkalmas eszköz

Figyelmeztetések és alkalmazással kapcsolatos óvintézkedések

Ne alkalmazza a Reventil Tengervizes orröblítőt az Ectoin®-nal, vagy a tengervizes orröblítő egyéb összetevőjével szembeni túlérzékenység esetén. Allergiás reakció esetén a Reventil Tengervizes orröblítő alkalmazását azonnal abba kell hagyni.

Tudnivalók a Reventil Tengervizes orröblítő alkalmazása előtt

Más helyi hatású készítménnyel való kölcsönhatása nem ismert.

Hogyan kell alkalmazni a Reventil Tengervizes orröblítőt

A Reventil Tengervizes orröblítőt mindig a használati útmutatóban leírtaknak megfelelően kell alkalmazni. Amennyiben nem biztos a használatot illetően, kérdezze meg kezelőorvosát, vagy gyógyszerészét! Gyermekek és olyan felnőttek esetében, akik nem tudják önállóan használni a Reventil Tengervizes orröblítőt, annak alkalmazásakor szülői, illetve külső segítség javasolt.
Ha az orvos másképp nem rendeli, a készítmény szokásos adagja napi 2-6, illetve szükség szerinti számú befújás mindkét orrlyukba. A Reventil Tengervizes orröblítő bármilyen befújási szögben alkalmazható és finom, kifejezetten érzékeny orrhoz tervezett szórófejjel rendelkezik.

Tudnivalók a 12 évnél idősebb felhasználók számára:

Finoman fújja ki az orrát az orrjáratok szabaddá tételéhez
Távolítsa el a védőkupakot a flakonról.
Tartsa a fejét függőleges helyzetben
Illessze a fúvókát az egyik orrlyukába, és nyomja le a fúvókát, hogy a készítmény az orrába jusson.
Vegye ki a fúvókát az orrából
Amennyiben nem kellemetlen, az ujjával kívülről gyengéden megmasszírozhatja a kezelt orrlyukat.
Ismételje meg az előbb leírtakat a másik orrnyílás esetében.
Fújja ki az orrát.
Mossa le a fúvókát langyos vízzel és törölje szárazra.
Helyezze vissza a védőkupakot a flakonra.
Csecsemők és 12 évesnél fiatalabb gyermekek számára:

Fektesse le a csecsemőt, vagy kérje meg a gyermeket, hogy üljön fel.
Törölje meg az orrát egy zsebkendővel.
Távolítsa el a védőkupakot a flakonról.
Gyengéden vezesse be a fúvókát az egyik orrlyukba és röviden nyomja meg a fúvókát, hogy a készítmény a gyermek orrába jusson.
Vegye ki a fúvókát az orrából
Gyengéden megmasszírozhatja a kezelt orrnyílást kívülről, vagy kérje meg a gyermeket, ha az képes ezt önállóan megtenni.
Amennyiben felesleges oldat folyik ki a gyermek orrából, törölje le azt egy zsebkendővel.
Ismételje meg a fenti lépéseket a másik orrnyílás esetében is.
Mossa le a fúvókát langyos vízzel és törölje szárazra.
Helyezze vissza a védőkupakot a flakonra.
A megfelelő higiéniai feltételek biztosítása érdekében ugyanazt a flakont csak egyet- len személy használja!

Lehetséges mellékhatások

A Reventil Tengervizes orröblítő jól tolerálható készítmény. Ez idáig rendszeresen előforduló, vagy tartós mellékhatások nem ismertek.

Ha a Reventil Tengervizes orröblítő alkalmazása során bármilyen mellékhatást tapasztal, kérjük, értesítse kezelőorvosát, gyógyszerészét, vagy a készítmény forgalmazóját. Ha bármely mellékhatás tartósan fennáll, vagy súlyossá válik, kérjük, értesítse kezelőorvosát, vagy gyógyszerészét.

Hogyan kell a Reventil Tengervizes orröblítőt tárolni?

A készítmény lejárati ideje a dobozon és a flakonon is fel van tüntetve. A lejárati idő után ne alkalmazza a készítményt. A készítmény 2°C – 25°C között tárolandó. A flakonban túlnyomás uralkodik, ezért óvja azt a napfénytől, illetve ne tegye ki +50°C-ot meghaladó hőmérsékleti körülménynek! Az üres flakont se szúrja ki vagy dobja tűzbe!

A készítmény gyermekektől elzárva tartandó!

Összetevők:

Ectoin®, tengervíz, tisztított víz.

Fontos figyelmeztetés: A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.