Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Systane Balance szemcsepp 10ml

4.709 Ft
Menny.:db
Egységár: 470,90 Ft/ml
Cikkszám: 874012
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. május 27.
Szállítási díj: 1.290 Ft
Forgalmazó: Alcon Pharmaceuticals Ltd.
SYSTANE® BALANCE lubrikáló szemcsepp egy lipid alapú lubrikáló szemcsepp, amely a szemszárazság kezelésére szolgál.

Leírás és Paraméterek

SYSTANE® BALANCE lubrikáló szemcsepp egy lipid alapú lubrikáló szemcsepp, amely a szemszárazság kezelésére szolgál.
SYSTANE® BALANCE lubrikáló szemcsepp megnedvesíti a szem felszínét, pótolja és stabilizálja a könnyfilm lipidrétegét és csökkenti a túlzott mértékű könnyfilm-párolgást.
SYSTANE® BALANCE lubrikáló szemcsepp hosszan tartó megkönnyebbülést hoz a szemszárazság tüneteire, így enyhíti az égő érzést és az irritációt.
SYSTANE® BALANCE lubrikáló szemcsepp szemcsepp egy steril, fehér emulzió, amely propilén-glikolt, hidroxipropil- guart, ásványi olajat, dimirisztoil-foszfatidil-glicerint, polioxil (40)-sztearátot, szorbitát-trisztearátot, bórsavat, szorbitot, dinátrium-edetátot, és 0,001% POLYQUAD® (polikvaternium-1) tartósítószert tartalmaz. Tartalmazhat sósavat és/vagy nátrium-hidroxidot a pH beállítására.

JAVALLATOK (indikációk): A SYSTANE® BALANCE lubrikáló szemcsepp a száraz szem kezelésére szolgál: átmenetileg megszünteti a szemszárazság okozta égő érzést és irritációt.

ELLENJAVALLAT (okok, hogy miért ne alkalmazzuk): SYSTANE® BALANCE lubrikáló szemcsepp összetevőivel szembeni allergia esetén a készítmény használata ellenjavallt.

ALKALMAZÁS:

SYSTANE® BALANCE lubrikáló szemcsepp egész nap szükség szerint alkalmazható. A kontaktlencse viselés során kialakuló szemszárazság kezelésére is használható: a kontaktlencse felhelyezése előtt, illetve a lencsék kivételét követően cseppentsen 1-2 cseppet a szemébe, majd pislogjon párszor.

Fontos, hogy kövesse szemorvosa utasításait, valamint a használati útmutatóban leírtakat. Amennyiben állandóan fennálló kellemetlen érzést tapasztal a szemében, vagy erőteljes könnyezés, látási zavarok vagy szemvörösödés alakul ki, forduljon orvosához, mivel az állapot súlyosbodhat.
Átmeneti homályos látás vagy egyéb látászavarok befolyásolhatják-a gépjárművezetéshez vagy gépek kezeléséhez szükséges képességet. Amennyiben alkalmazás után homályos látás alakul ki, várja meg, hogy látása kitisztuljon, mielőtt gépjárművet vezetne vagy gépeket kezelne.

ÓVINTÉZKEDÉSEK:

 • Kizárólag szemészeti alkalmazásra.
 • Ha a kupak levételét követően a biztonsági gyűrű meglazult, távolítsa azt el a használat előtt.
 • A beszennyeződés elkerülése érdekében a flakon cseppentőjét soha ne érintse semmilyen felülethez.
 • Ha az emulzió elszíneződik, a termék nem használható.
 • Használatot követően csavarja vissza a kupakot.
 • Legfeljebb 30°C-on tárolandó.
 • Használaton kívül tartsa szorosan zárva a flakont.
 • A csomagoláson jelzett lejárati időn belül használja fel a terméket
 • FELBONTÁSVÉDELEM: ne használja a készítményt, ha a védőzár sérült vagy hiányzik, vagy ha a felbontás védelemmel ellátott kupak sérült. Felnyitott vagy sérült készítményt ne használjon.
 • A termék felbontása után legfeljebb hat hónapig használható fel. Az első felnyitást követően 6 hónap elteltével dobja el a maradék oldatot.
 • Gyermekektől elzárva tartandó.
 • Lenyelés esetén orvoshoz kell fordulni


KISZERELÉS:
A SYSTANE® BALANCE lubrikáló szemcsepp emulzió műanyag flakonban, 3-10 ml-es (egy vagy több flakont tartalmazó) kiszerelésben kerül forgalomba. Nem feltétlenül mindegyik kiszerelés kerül kereskedelmi forgalomba

Facebook kommentek

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.