Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Vitaking Probiotikum komplex 6ml

3.499 Ft
Menny.:db
Cikkszám: VK037
Elérhetőség: Utolsó 2 db raktáron
Nem értékelt
Gyártó: Vitaking

Leírás és Paraméterek

A Vitaking Probiotikum Komplex 10 féle “barátságos baktériumot” tartalmaz. Probiotikumoknak nevezzük azokat a baktériumokat melyek hasznosak a szervezetünk számára (pl. acidofilusz), illetve napjainkban az olyan táplálékkiegészítőket, melyek ezeket az emberi szervezet szempontjábóljótékony baktériumokat tartalmazzák.

Testünk felületén és a szervezetünkben sok baktériumfaj megtalálható még akkor is amikor egészségesek vagyunk. A baktériumok nagy része ártalmatlan vagy hasznos, és persze vannak fertőző megbetegedést kiváltó baktériumok is. A jó baktériumok benépesítik az egész tápcsatornát, de megtalálhatók a hüvelyben, a száj- és az orrüregben is.A beleink felszínén lakó bacilusok összességét hívjuk bélflórának.

A probiotikumok részt veszneka bélflóra természetes egyensúlyának fenntartásában és az emésztési folyamatokban. Ha az egyensúly felborul, az egyébként is jelen lévő kórokozó baktériumok, gombák…stb szaporodásnak indulhatnak. Ezen kívül a probiotikumok K- illetve B-vitaminokat is termelnek, valamint hozzájárulhatnak egyes ásványi anyagok felszívódásához.
A leggyakrabban előforduló probiotikus baktériumok a Lactobacillus és a Bifidobacterium törzsekbe tartoznak.

Vitaking Probiotikum komplex összetevői:
Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei, Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium breve, Lactobacillus plantarum, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium longum, Lactobacillus helveticus, Lactococcus lactis ssp lactis, Streptococcus thermophilus, MCT olaj.

A bélflóra egyensúly nem állandó, gyakran felborulhat. A jó bélbaktériumok rendkívül sérülékenyek. Ahelytelen táplálkozás, betegség, stressz, antibiotikumok vagy gyógyszerek szedése, és alkoholfogyasztás következtében sérülhetnek, és így a számuk lecsökken a szervezetben. Ilyenkor pedig célszerű pótolni őket.

Hatóanyagok 2 cseppben:
Lactobacillus acidophilus 0,4×109
Lactobacillus casei 0,4×109
Lactobacillus rhamnosus 0,3×109
Bifidobacterium breve 0,2×109
Lactobacillus plantarum 0,2×109
Bifidobacterium bifidum 0,1×109
Bifidobacterium longum 0,1×109
Lactobacillus helveticus 0,1×109
Lactococcus lactis ssp lactis 0,1×109
Streptococcus thermophilus 0,1×109
Napi ajánlott mennyiség: 2 csepp.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.