Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Vitamin Station Terhességi vérteszt 1x

5.729 Ft
Menny.:db
Egységár: 5.729,00 Ft/db
Cikkszám: 589867
Elérhetőség: Előrendelhető
Várható szállítás: 2024. február 28.
Szállítási díj: 1.290 Ft
Forgalmazó: Vitamin Station
A vizeletet használó gyorstesztekkel szemben a vértesztek már pár nappal a megtermékenyülés után jelzik a terhességet!

Leírás és Paraméterek

TERHESSÉGI VÉRTESZT - BABYCHECK-1 WB
• Önellenőrzésre szolgáló teszt terhesség kimutatására, egy csepp vérből.
• A gyorsteszt a vérmintában található hCG (humán koriális gonadotropin) hormon jelenlétét mutatja ki.
• A vizeletet használó gyorstesztekkel szemben a vértesztek már pár nappal a megtermékenyülés után jelzik a terhességet!


TERHESSÉGI VÉRTESZT - BABYCHECK-1 WB
ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK
A terhességi vérteszt a terhesség megállapítására szolgáló, önellenőrzésre alkalmas gyorsteszt, amely a vérmintában található hCG (humán koriális gonadotropin) hormon jelenlétét mutatja ki.

A vizeletet használó gyorstesztekkel az elmaradt menstruáció után egy héttel mutatható ki a várandósság, míg a vértesztek már pár nappal a megtermékenyülés után jelzik a terhességet.

A terhességi vértesztek általában pontosabbak a vizelettel működő teszteknél. Ez az oka annak, hogy a vér/szérum terhességi teszteket használják széles körben a kórházak / laboratóriumok. Ezen kívül az elfogyasztott folyadék mennyisége befolyásolhatja a vizeletből végezhető tesztek eredményét (nagyobb mennyiségű folyadék esetén a hCG felhígul), ellenben a vértesztek eredményére nincs hatással.

A teszt pontossága azért is nagyon fontos kérdés, mivel a várandósság az anyától megkövetel bizonyos óvintézkedéseket, életmódbeli változtatásokat, mint pl. a dohányzás-, az alkohol fogyasztás abbahagyása, vagy bizonyos gyógyszer- illetve élelmiszer adagok csökkentése, esetleg teljes elhagyása.

A terhességi vérteszt egy kvalitatív gyorsteszt a hCG kimutatására teljes vérből. Segítségével 5 perc alatt kimutatható a hCG 25IU/L -es koncentrációja.

ISMERTETŐ
A doboz a teszt elvégzéséhez szükséges eszközöket tartalmazza, mint:

- 1 db lezárt alumínium tasak, benne:
- 1 db tesztkazetta
- 1 db műanyag pipetta
- 1 db páraelszívó párna

FIGYELEM: Az alumínium tasakot csak akkor nyissa fel, ha mindent előkészített a teszt elvégzéséhez! A páraelszívó párna nem vesz részt a tesztelési folyamatban.

- 1 db steril ujjbegyszúró lándzsa a vérvételhez
- 1 db 1 ml puffer oldatot tartalmazó cseppentő fiola
- 1 db alkoholos törlőkendő
- 1 db használati utasítás

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ
A teszt sikeres elvégzéséhez szükséges a megfelelő környezet. Helyezze a doboz tartalmát egy tiszta, száraz és vízszintes felületre, például asztalra, majd kövesse az alább utasításokat:

Alaposan mosson kezet szappannal és meleg vízzel, majd egy tiszta törölközővel szárítsa meg!
Készítse elő a tesztet és a pipettát. Tépje fel a védőcsomagolást (a bemetszésnél) és vegye ki belőle a tesztet és a pipettát, majd dobja ki a páraelszívó tasakot!
Készítse elő a lándzsát: vigyázva tartsa a kezében, hogy véletlenül se nyomja meg az aktiváló gombot!
Csavarjon a lándzsa kupakján 1/4 fordulatot úgy, hogy érezze, hogy a kupak elválik a lándzsától. Ezután folytassa a csavarást (2-3 forgatással), de ne húzza, csak csavarja. Ha letekerte dobja ki a kupakot.
Tisztítsa le középső- vagy mutatóujjának ujjbegyét egy alkoholos vattával. 10-15 másodpercig masszírozza az ujjbegyét lefelé, hogy megteljen vérrel.
Erősen szorítsa a lándzsát, a képen látható módon, a letisztított ujjbegyéhez. Nyomja meg a kioldó gombot.
A lándzsa hegye a szúrást követően automatikusan visszaugrik a helyére.
Masszírozza a megszúrt ujjbegyét a vér kibuggyanásáig.
Tartsa a pipettát a vércsepphez, és engedje, hogy a vér beszívódjon a pipettába a jelzett vonalig. Ne nyomja közben össze a pipetta végét! Ha nem éri el a vér a jelzést, masszírozza újra az ujjbegyét, hogy még egy kis mintát nyerjen. Amennyire lehetséges, törekedjen a légbuborék elkerüléséhez.
Cseppentse a vérmintát a pipetta öszszenyomásával a tesztkazetta kerek mintagyűjtő ablakába az ábra szerint.
Várjon, amíg a vér felszívódik a mintaablakból. (30-40 másodperc). Ezután tekerje le a pufferoldatot tartalmazó fiola kék kupakját (a fehér kupakot érintetlenül hagyva) és lassan, a fiolát függőlegesen tartva, 2-3 másodpercenként cseppentsen pontosan 4 cseppet a pufferoldatból a mintaablakba.
5–10 perc elteltével olvassa le az eredményt. Ne értékelje a tesztet 10 perc eltelte után!

Facebook kommentek

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.