Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Vitamin Station Vese rendellenesség gyorsteszt 1x

2.219 Ft
Menny.:db
Egységár: 2.219,00 Ft/db
Cikkszám: 447251
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. július 18.
Szállítási díj: 990 Ft
Forgalmazó: Vitamin Station
A vesebetegeknek gyakorta semmilyen panaszuk nincs kezdetben, addig, míg a betegség késői fázisába nem jutnak. A megelőzés és rendszeres kontroll éppen ezért mindenképpen ajánlott mindenkinek!

Leírás és Paraméterek

A vesebetegeknek gyakorta semmilyen panaszuk nincs kezdetben, addig, míg a betegség késői fázisába nem jutnak. A megelőzés és rendszeres kontroll éppen ezért mindenképpen ajánlott mindenkinek!
A Vese rendellenesség gyorsteszt előnyei
• egyszerű, gyors használat, eredmény 10 perc alatt
• otthon, diszkréten elvégezhető
• egészségpénztárban elszámolható

HOGYAN MŰKÖDIK A VESE RENDELLENESSÉG TESZT?
A máj által termelt fehérje (albumin) normál esetben egyáltalán nem, vagy csak nagyon kis mennyiségben található meg a vizeletben. Az albumin a legkisebb méretű fehérje, amely átjuthat a vese szűrőrendszerén, így a megemelkedett albumin szint a vese szűrőfunkciójának zavarára utal. Az albumin mérhető megjelenése a vizeletben a legkorábbi jelzője a vesekárosodásnak.
A Vese rendellenesség teszt lehetővé teszi a megemelkedett albumin szint kimutatását, így a veseproblémák korai észlelését. Ha a vesék megfelelően működnek, az albumin szintje ki sem mutatható a vizeletben, vagy 10 mg/L alatt van.
MELYEK A VESE RENDELLENESSÉG GYORSTESZT ELŐNYEI?
• egyszerű, gyors használat,
• azonnali eredmény,
• otthon, diszkréten elvégezhető,
• eredmény 10 perc alatt,
• egészségpénztárban elszámolható termék.
Teszteld egészséged egyszerűen, gyorsan a Vese rendellenesség gyorsteszt segítségével! Az albumin szint ellenőrzésével az esetleges vesekárosodás a legkorábbi szakaszban kimutatható, így a gyógykezelés is idejekorán megkezdődhet. Ne habozz, tesztelj!
A Vese rendellenesség teszt megvásárolható webáruházunkban, valamint patikákban és bioboltokban.
MELYEK LEHETNEK A VESE RENDELLENESSÉG TÜNETEI?
A vesebetegeknek gyakorta semmilyen panaszuk nincs kezdetben, addig, míg a betegség késői fázisába nem jutnak. A megelőzés és rendszeres kontroll éppen ezért mindenképpen ajánlott mindenkinek!
KINEK AJÁNLOTT ELVÉGEZNI A VESE RENDELLENESSÉG TESZTET?
• cukorbetegeknek (évente)
• magas vérnyomással küzdőknek (évente)
• vesebetegség korai felismerésének szempontjából mindenkinek ajánlott
RÖVIDEN A VESE MŰKÖDÉSÉRŐL
A vese sokrétű feladatot lát el a szervezetben, kiválasztó, méregtelenítő, szabályozó funkciót tölt be. A vese páros szerv, amely megtisztítja a vért a szennyeződésektől a vizeleten keresztül, valamint szabályozza a
só-, és vízháztartást, a sav-bázis egyensúlyt, a kalcium-anyagcserét, a vörösvérsejt termelést és a vérnyomást is. Óriási szűrő munkát lát el, hiszen percenként 1 liter vér halad keresztül rajta.
A vérben magas koncentrációban található albumin, mely egy a máj által termelt fehérje. Az egészséges vesék kiszűrik a fehérjéket a vizeletből, így normál esetben nem szivároghat albumin a vizeletbe. Az albumin a legkisebb fehérjeféleség, így ha az megjelenik a vizeletben, az vesekárosodásra utal.Ha a vesék megfelelően működnek, az albumin szintje ki sem mutatható a vizeletben, vagy 10 mg/L alatt van.
A cukorbetegek, magas vérnyomással küzdők fokozottan veszélyeztetettek
A magas vércukor, vérzsír szint, valamint a cukorbetegség és a magas vérnyomás vizelettel történő fokozott fehérjeürítést idézhetnek elő. Ezért cukorbetegeknek, magas vérnyomással küzdőknek, érdemes rendszeresen ellenőrizni a vizeletet, hiszen ők kiemelten veszélyeztetettek a vesekárosodás szempontjából. A vesebetegség korai felismerése csökkentheti a súlyosabb vesekárosodás kockázatát. A vesék károsodása növeli a szív- és érrendszeri megbetegedések kialakulásának esélyét is, így az egészséges szív megőrzése szempontjából is fontos a vesék állapotának rendszeres ellenőrzése.
MIT TARTALMAZ A VESE RENDELLENESSÉG TESZT?
A doboz a teszt elvégzéséhez szükséges eszközöket tartalmazza, mint:

1 db lezárt alumínium tasak, benne:
• 1 db Vese rendellenességi tesztcsík
• 1 db páraelszívó párna
A dobozban található még:
• 1 db műanyag vizeletgyűjtő tartály
• 1 db használati utasítás
A Vese rendellenesség gyorsteszt CE minősítéssel rendelkezik.
FIGYELEM: Az alumínium tasakot csak akkor nyissa fel, ha mindent előkészített a teszt elvégzéséhez! A páraelszívó párna nem vesz részt a tesztelési folyamatban.
MIKOR KELL A VESE RENDELLENESSÉG TESZTET ELVÉGEZNI?
A tesztet lehetőség szerint az első reggeli vizeletürítésnél gyűjtött mintával ajánlott elvégezni.
HOGYAN KELL ELVÉGEZNI A VESE RENDELLENESSÉG TESZTET?
1. Gyűjts vizeletmintát a mellékelt műanyag tartály felhasználásával. (A vizeletminta kb. ½ cm magasan álljon a gyűjtő edényben).
2. Tépd fel a védőcsomagolást (a bemetszésnél) és vegye ki belőle a tesztcsíkot úgy, hogy csak a megjelölt végén tartja. Dobd ki az alumíniumtasakot és a páraelszívó párnát!
3. Merítd a tesztcsíkot függőlegesen a gyűjtő edénybe, és helyezze az erre elkészített vágatba. Várj 5-10 másodpercet. A vizeletminta szintje nem érheti el a tesztcsíkon a kis nyilak alá nyomtatott kék vonalat!
4. Vedd ki a tesztcsíkot a gyűjtőedényből, és helyezd vízszintes felületre. Várd ki a reakcióidőt!
5. Olvasd le az eredményt 5-10 perc múlva. Ne értékeld a tesztet 15 perc eltelte után!
Az eredmény értékelése
Az eredmények értékeléséhez össze kell hasonlítani a teszt csík színerősségét a kontrol csík színével.
Pozitív eredmény
A teszt pozitív, ha a kontrol csík elszíneződése sokkal erősebb a teszt csíkénál. Az eredmény azt mutatja, hogy a vizsgált vizeletben az albumin szintje meghaladja a 20mg/L értéket. Javasolt, hogy konzultáljon az orvosával. Normál érték: 20 mg/24 óra
Határérték
Az eredmény határértéken mozog, ha a teszt csík és a kontrol csík elszíneződése azonos intenzitású. Ez az eredmény azt jelzi, hogy a vizsgált vizeletben az albumin 10 és 20 mg/L között található.
Negatív eredmény
Negatív a teszt eredménye abban az esetben, ha a teszt csík elszíneződése sokkal erősebb a kontrol csík elszíneződésénél. Ez az eredmény azt jelzi, hogy a vizsgált vizeletben az albumin szintje 10 mg/L alatt van.
Érvénytelen eredmény
Érvénytelen a teszt és értékelhetetlennek minősül, ha egyetlen csík sem látható a tesztpapíron. Ajánlott a vizsgálatot egy új teszttel és friss vizeletmintával megismételni.

Facebook kommentek

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.