Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

All in One Light kontaktlencse folyadék 100ml

2.199 Ft
Egységár: 21,99 Ft/ml
Cikkszám: 324675
Forgalmazó: BOIRON
Minden típusú lágy kontaktlencse mindennapos tisztítására és tárolására kifejlesztett folyadék. Fertőtlenít, nedvesít, öblít és eltávolítja a felrakódásokat.

Leírás és Paraméterek

TÖBBFUNKCIÓS FOLYADÉK ÉRZÉKENY SZEMRE

Minden típusú lágy kontaktlencséhez, beleértve a szilikon-hidrogél lencséket is.

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

Tisztít, fertőtlenít, tárol, nedvesít, síkosít, öblít és eltávolítja a lerakódásokat.

A LEGTÖBB, KONTAKTLENCSE VISELÉSHEZ HASZNÁLHATÓ

PROBLÉMÁT A KONTAKTLENCSE ÁPOLÁSI UTASÍTÁSOK FIGYELMEN KÍVÜL HAGYÁSA OKOZZA.

Használja a kontaktlencsét felíró szemész szakorvos vagy optometrista által ajánlott folyadékot.

A problémák elkerülése és a komfortos viselés érdekében fontos, hogy az 1.2. és 3. lépést minden nap elvégezze.

1. lépés - tisztítás A lencsék eltávolítása előtt alaposan mossa meg, öblítse le és szárítsa meg a kezeit. Helyezze a lencsét a tenyerébe, és cseppentsen rá néhány cseppet a többfunkciós folyadékból. Óvatosan dörzsölje ujjbegyével a lencse mindkét oldalát körülbelül 15-20 másodpercig.

2. lépés - öblítés Tisztítás után öblítse le a lencséket a többfunkciós folyadékkal.

3. lépés - fertőtlenítés Vegye le a kontaktlencse-tartó tok fedelét, és helyezze a bal lencsét a bal oldali, a jobb lencsét pedig a jobb oldali tartóba, majd töltse fel a tokot a többfunkciós folyadékkal a belső peremig és szorosan zárja vissza a fedelet. Hagyja a lencsét a folyadékban legalább 4 órán át vagy egész éjszakára.

Hosszabb tárolási idő - 7 nap vagy több esetén - a lencséket ajánlott újra fertőtleníteni.

A KONTAKTLENCSE-TARTÓ TOK TISZTÍTÁSA A lencse-tartó tokot a használatot követően alaposan öblítse ki a többfunkciós folyadékkal vagy steril sóoldattal, és hagyja megszáradni.

Ne használjon szappant vagy mosószert. A kontaktlencse-tartó tokot használaton kívül szárazon kell tartani és a kontaktlencsét felíró szemész szakorvos vagy optometrista ajánlása szerinti gyakorisággal kell cserélni. Ne öblítse le a kontaktlencsét vagy a kontaktlencse-tartó tokot csapvízzel.

KÉNYELMES VISELÉS A lencsék kényelmes viselésének és megfelelő nedvesedésének biztosítása érdekében a szemre helyezés előtt cseppentsen néhány csepp többfunkciós folyadékot a lencse mindkét oldalára.


FIGYELMEZTETÉS!

NE HASZNÁLJON EGYSZERRE TÖBBFÉLE FOLYADÉKOT.

A kontaktlencse viselése közben szembe cseppentett gyógyszerek használata előtt kérje ki a kontaktlencsét felíró szemész szakorvos vagy optometrista tanácsát. Ne használja, ha sérült az eredeti zárófedél. Irritáció esetén azonnal hagyja abba a használatot, távolítsa el a lencséket és keresse fel a kontaktlencsét felíró szemész szakorvost vagy optometristát. A felnyitást követő három hónap elteltével ne használja tovább a folyadékot. A kontaktlencse- ápoló termékek gyermekek elől elzárva tartandók. A kontaktlencsék tárolása közben ne vegye le a tároló tok fedelét. Ne érintse a flakon adagoló nyílását semmilyen felülethez.

Használat után mindig zárja vissza a flakon fedelét. 4 °C és 30 °C között tárolandó. Ne öblítse le a kontaktlencsét vagy a kontaktlencse-tartó tokot csapvízzel. A kontaktlencse-tartó tokot rendszeresen tisztítani, és a kontaktlencsét felíró szemész szakorvos vagy optometrista által ajánlott gyakorisággal cserélni kell.

Szemei biztonsága érdekében ne használja fel újra a folyadékot. Ha a lencséket 7 napnál hosszabb ideig tárolja a folyadékban, a fertőtlenítési eljárás megismétlése ajánlott. Ne használja a flakonon és dobozon feltüntetett lejárati idő után.

Fertőtlenítés során a kontaktlencse-tartó tokot tartsa vízszintes pozícióban és biztonságos helyen (gyermekek elől elzárva).

Facebook kommentek

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.