Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fizetés, szállítás

Szállítási díj.

 

Házhoz szállítás GLS futárral:

0 Ft-tól – 9.999 Ft-ig

1.290 Ft

10.000 Ft-tól – 19.999 Ft-ig

990 Ft

20.000 Ft-tól

Ingyenes


GLS csomagpontra:

0 Ft-tól – 9.999 Ft-ig

1.090 Ft

10.000 Ft-tól – 19.999 Ft-ig

890 Ft

20.000 Ft-tól

Ingyenes

 

Ingyenes szállítás: Az   ikonnal megjelölt termékeknél     

Ingyenes szállítás: Bruttó 20.000 forint feletti vásárlás esetén.

 

A feltüntetett árak házhoz szállítás esetén maximum 2kg-os csomagokra vonatkoznak, csomagpontra való szállítás esetén maximum 20kg-os csomagokra! Ennek díja itt látható!

 

Jelen szállítási költségek, Magyarország területére vonatkoznak! Külföldi szállítási cím esetén, kérem kérje egyedi ajánlatunkat!

 

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy amennyiben vásárlását utánvéttel kívánja rendezni, úgy az utánvét beszedésére tekintettel, a csomagszállítás díján felül az utánvételi díj 299Ft. Az utánvételi díj összegét abban az esetben is meg kell fizetnie, amennyiben a vásárlás értékhatárára tekintettel a szállítás egyébként ingyenes lenne.

Szállítási idő: 1-5 munkanap

A vásárlás után a megrendelt árut többféle módon lehetséges kifizetni.

  1. Előre utalás:  Az utaláshoz szükséges bankszámlaszámot, a rendelés visszaigazolás után küldjük meg emailben!A pénz beérkezése után adjuk fel csomagját!
  2. Utánvét:  Megrendelés után az Ön által megjelölt helyre szállítjuk a csomagot, és ott a helyszínen kell fizetni.
    • Utánvét esetén a futárnál fizethet készpénzzel és bankkártyával is!
  3. Bankkártyás fizetés: Amennyiben ezt az opciót választja, akkor a rendelés leadása után átirányítjuk Önt a Simple oldalára, ahol az internetes fizetésre alkalmas Visa, Visa Electron, Mastercard és Maestro kártyákkal lehet fizetni. A Simple online fizetési rendszer banki hátterét az OTP Bank biztosítja. A fizetés megegyezik a bankok hasonló szolgáltatása keretében kínált fizetési eljárással. A rendszer valamennyi tranzakciót automatikusan emailben visszaigazolja Önnnek, valamint saját ügyfélszolgálat áll az Ön rendelkezésére bármely kérdésével kapcsolatban. További információ a Simple weboldalán található.

 

Az oldalon feltüntetett termékek képei minden esetben illusztáció és eltérhet a valóságtól. Ezen eltérések miatt a webáruház üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Kérjük hogy ne a képek alapján vásároljon! Ha nem biztos a dolgába, kérjük tegye fel kérdéseit számunkra, szívesen állunk a rendelkezésére!

 

A 45/2014(II.26.) korm. rendelet alapján, amennyiben csomagját nem veszi át, az költséget von maga után. Az át nem vett csomag nem azonos a 14 napos vásárlástól elállással!.

Ez a költség a csomagolási és szállítási díját tartalmazza!

Egységesen: 1.990 Ft

Amennyiben az első felszólításkor kiküldött díjbekérő, legkésőbb 5 munkanapon belül nem kerül kiegyenlítésre, úgy a költégeink behajtást átadjuk a Payee digitális követeléskezelőnek (  Legal Labs Kft. https://payee.tech )

Ebben az esetben a behajtás összege 2.990 Ft a Payee jutalékával együtt!