Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Koleszterin csökkentés

Rendezés:

Bánó Fokhagyma kapszula 90x

A Bánó Fokhagyma kapszula (étrend-kiegészítő készítmény) hatóanyaga, a tradicionális gyógyászat szerint, hozzájárul a normál koleszterinszint és a normál vérnyomás fenntartásához.
Raktáron
3.058 Ft
33,98 Ft/db

Bánó-féle fokhagyma-galagonya-fagyöngy kapszula 100x

A Bánó-féle fokhagyma-galagonya-fagyöngy kapszula (gyógytermék) kúraszerű alkalmazása serkenti a szív működését és a keringést; csökkenti a vér koleszterinszintjét, ezáltal lassítja a szervezet érelmeszesedési folyamatait, kedvezően befolyásolja a magas vérnyomást.
Raktáron
4.481 Ft
44,81 Ft/db

BioCo Fokhagyma + Galagonya + Ginkgo biloba tabletta 60x

A BioCo Fokhagyma + Galagonya + Ginkgo biloba tabletta fokhagyma-, galagonya-, ginkgo biloba kivonatot, valamint C-vitamint tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény. Összetevői együttesen járulhatnak hozzá a keringési rendszer egészséges működéséhez.
Raktáron
3.158 Ft
52,63 Ft/db

Dr. Chen Ginkgo Biloba és fokhagyma kapszula krómmal és szelénnel 40x

A Dr. Chen Ginkgo Biloba és fokhagyma kapszula krómmal és szelénnel (étrend-kiegészítő készítmény) hatóanyagai támogathatják a keringési- és az immunrendszer megfelelő működését.
Raktáron
2.162 Ft 1.919 Ft
47,97 Ft/db

Dr. Chen Keleti gomba + Kurkuma kapszula 60x

A Dr. Chen Keleti gomba + Kurkuma kapszulában (étrend-kiegészítő készítmény) található pecsétviaszgomba az immunrendszer egészségét támogatja. Hozzájárul a keringés egészségéhez, a koleszterinszint normál értéken tartásához, valamint a védekezőképességhez.
Raktáron
2.515 Ft 2.278 Ft
37,97 Ft/db

Dr. Chen Kolesztár tabletta 60x

A Dr. Chen Kolesztár tablettában (étrend-kiegészítő készítmény) található természetes növényi szterinek hozzájárulnak a vér normál koleszterinszintjének fenntartásához, klinikailag bizonyítottan csökkentik a vér koleszterinszintjét.
Raktáron
2.499 Ft 2.249 Ft
37,48 Ft/db