Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Gyntima Deo hüvelykúp 10x

3.924 Ft
Menny.:db
Cikkszám: FF003
Elérhetőség: Raktáron
Nem értékelt
Gyártó: Fytofontana
A hüvely egyensúlyát az egészségi állapot, az életciklus során bekövetkező változások, a hormontermelés és a szexuális együttlétek is nagymértékben befolyásolják.

Leírás és Paraméterek

Jellemzés: Testünk intim tájékának ápolására kellő figyelmet kell szentelnünk. A hüvely normál pH értéke alapvető feltétele az intim terület védelmének, egyensúlyát a hüvely falát bélelő sejtek és az ott jelenlévő jótékony baktériumok tartják fenn. Különböző hatások miatt azonban az intim flóra sav-bázis egyensúlya felborulhat, ami kellemetlen szagok kialakulásához és hüvelyi szárazság érzetéhez vezethet, bizonyos esetekben ugyanakkor fertőzés léphet fel.

A hüvely egyensúlyát az egészségi állapot, az életciklus során bekövetkező változások, a hormontermelés és a szexuális együttlétek is nagymértékben befolyásolják. Az egyik leggyakoribb befolyásoló tényező a hormonszint változása, mely a menstruáció időszaka alatt, terhesség közben vagy a változókor folyamán jelentkezik. A hormonális változás ugyanakkor kellemetlen szagú hüvelyváladék forrása is lehet, mely a havi vérzés idején és a menstruációs ciklus 9-15. napján válik a legerőteljesebbé. Ezek a jellegzetes szaganyagok lipidek, szénhidrátok, aminosavak és fehérjék baktériumos bomlásakor keletkeznek.

Az egészséges hüvelyi pH alapvetően alacsony, ez a savas közeg gátolja számos káros mikróba fejlődését. A női genitáliákon élő baktériumfióra, a Döderlein-bacillusok, az általuk termelt tejsav révén hivatottak a külvilág kórokozóinak a hüvelybe történő behatolását megakadályozni. Amennyiben a hüvely pH értéke lúgos irányba tolódik el, a savanyú vegyhatást kedverő Döderlein-bacillusok aktivitása csökken, így az intim testrészek fertőzésekkel szembeni ellenálló képessége gyengül.

A fytofontana Gyntima hüvelykúp DEO a kellemetlen szagok megszüntetését, az intim területek ápolását természetes összetevők együttes alkalmazásával éri el :

Egy természetes összetevő, a Sacharomyces ferment olyan enzimeket tartalmaz, mely semlegesíti a kellemetlen szagokat a hüvelyben. A készítmény továbbá természetes illatanyagok kombinációjával hosszantartó friss, higiénikus érzetet biztosít.
A fytofontana Gyntima hüvelykúp DEO szilikon tartalmával kedvező nedvességet biztosít a hüvely síkosságához, így segítséget nyújthat hüvelyszárazság esetén. A szilikon alapú síkosító anyagok előnye, hogy kenő hatásukat hosszabb ideig megtartják és óvszerrel együtt is használhatók.
A készítmény tejsav tartalmának köszönhetően biztosítja a hüvelyt védelmező savköpenyt, mely gondoskodik az intim testrészek védelméről. Táptalajt képez a vaginális flórában található tejsavbaktériumok számára, ezáltal támogatva optimális szaporodásukat. Ezek a tejsavtermelő sejtkultúrák védenek a káros baktériumok és fertőzések ellen, valamint biztosítják a hüvely természetes biológiai egyensúlyát. 

Javallat: A fytofontana Gyntima hüvelykúp DEO használata javasolt a kellemetlen szagok megszüntetésére és hüvelyi szárazság tüneteinek enyhítésére, akár szexuális együttlét előtt is. Javasolt továbbá a hüvelykúp használata az alábbi esetekben:

menstruációt követően, ill. a menstruációs ciklus 9-15 napján a kellemetlen szagok megszüntetésére.
a szexuális élmény megkönnyítésére huzamosabb idő kihagyása után
hüvelyszárazság esetén, különösen menopauza idején
közfürdők, uszodák látogatása után

Erős bakteriális vagy mikotikus hüvelyfolyásoknál a hüvelykúp egyedüli használata nem biztosít gyógyulást, ilyen esetben orvosi szakvizsgálat és célzott orvosi kezelés szükséges!


Adagolás és használat: Használja naponta egyszer, lehetőleg este, tisztálkodás után. Alkalmazza legalább 10-20 napon keresztül, évente többször. A hüvelykúpokat a tünetektől függően használja!

1. A kúp csúcsánál kezdve bontsa fel a fóliát.
2. A kúpot - az ábrán bemutatott módon - helyezze fel, mélyen a hüvelyébe.
3. A kúp enyhén szennyezheti a fehérneműt, ezért javasolt a kúra során tisztaságibetét használata.

Idős és mozgássérült emberek a terméket egy másik személy segítségével alkalmazzák.


Mellékhatások: A készítmény bármely összetevőjével szembeni egyéni túlérzékenység során, átmeneti viszketés fordulhat elő. Bármilyen helyi készítmény hosszabb időn át történő alkalmazása túlérzékenység kialakulását okozhatja; ilyen esetben szakítsa meg a kezelést, és a megfelelő terápia megkezdése érdekében forduljon orvoshoz.


Figyelmeztetés: Amennyiben a hüvelykúp néhány napon belül nem szünteti meg panaszát, szíveskedjék szakorvoshoz fordulni! Nőgyógyászati műtétek után és terhesség idején a terméket csak az orvos ajánlásával használja! A hüvelykúp esetleges elszineződését a termékben található hatóanyagok okozhatják, amely nem jelenti azt, hogy a termék romlott vagy fel nem használható. Hüvelyi fogamzásgátlók használata esetén konzultáljon kezelőorvosával, gyógyszerészével!

Összetétel: PEG 32, Polysorbatum 20, PEG 20, Dimeticonum, Natrii chloridum, Acidum lacticum, Parfum, Benzaikonii chloridum, Saccharomyces ferment.


Csomagolás: 10 hüvelykúp

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.